Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mircle dayyy

jak wy byscie to odebrali???

Polecane posty

Gość mircle dayyy

rozstalam sie z facetem definitywnie, w sumie to on zakonczyl nasza znajomosc a na gg jego opis: your presence still lingers here i nie wiem jak to odebrac i co mial na mysli?

to fragment tekstu piosenki. :) może się odnosić do kogoś zmarłego, do jakiejś jego nowej koleżanki, albo do dziewczyny, z którą był przed Tobą. - nie wiadomo, najlepiej zapytaj go, o co mu chodzi z tym opisem.

Gość grgdrgdg
lepiej przetłumacz bo tu same nieuki siedzą

Gość mircle dayyy
wiem ze to fragment piosenki i co oznacza w tlumaczeniu polskim tyle ze nie wiem co mial na mysli...sadze ze opis tyczy sie mojej osoby...ale pytac go juz nie zamierzam...nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca...

Gość ukykiyhlh
to fragment piosenki evanescence " mu immortal." a mial na mysli to ze twoja obecnosc sie przeciaga i ma cie dosc.

Gość mircle dayyy
no wlasnie nie wiem czy dosc, bo rozstalismy sie łagodnie..po przyjacielsku wiec twoja interpretacje mozna rozbic o kant dupy ;]

Gość grgdrgdg
nie podniecaj sie tak. facet cie rzucił pogódź sie ztym !

Po co czytasz jego opisy i rozkminiasz, nie jestescie juz raze, wiec tematu nie powinno byc. Staraj sie nie domyslac, co on moze myslec itd bo to Ci w niczym nie pomoze, tylko sie bedziesz udreczac.

Gość -Lenkaa-
To niewazne. Nie rob sobie nadziei, rzucil Cie i juz. Nie ogladaj sie za przeszloscia, jakby za Toba tesknil, to juz by u Ciebie byl.

Gość mircle dayyy
no nie podniecam sie...jestem pogodzona z tym zwe nie jestemy razem...nie zalezalo mi na nim az tak bardzo wiec przyjelam to spokojnie do wiadomosci... tylko sie tak zastanawialam nad tym opisem...bo skoro chcial sie rozstac nie rozumiemw takim razie opisu... widze ze wy tylko chcecie mnie zdolowac...

Gość aha i achh
to oznacza "Wciąż czuję twoją obecność" mniej wiecej. I myśle, ze to nic złego, on po prostu pisze, ze wciaż o tobie pamięta i jesteś mentalnie z nim cały czas. Może mu to przeszkadza, a może nie. Tego nikt nie wie tylko on.

Twoja obecność nadal się tutaj unosi czyli że nadal cię czuje, myśli itp :-)

Gość mircle dayyy
wczoraj sie rozstalismy definitywnie, normalnie i po prostu a dzisiaj zauwazylam ten opis...wiec mysle ze tyczy sie mnie

Wciąż czuję twoją obecność To wcale nie musi znaczyć że tęskni, może to być taka zadra, od której uwolnić się nie może, gdy myśli o tobie a chce definitywnie to wyrzucić już ze swojego serca i umysłu. Oczywiście kobieta w swym mniemaniu będzie sądzić że facet KONIECZNIE musi tęsknić i cierpieć, ba zapewne tego pragnie zwłaszcza gdy to nie ona mówiła zegnaj.

Gość ultrablue
Dał ten opis celowo, poniewaz Cie zna i wiedział doskonale co robi- mianowicie , ze tY nie bedziesz miala zycia i bedziesz analizowac te slowa na okrete dzien i noc. Chcial Ci jeszcze po wszystkim dowalic. A ty biedna sadzisz, ze on dal ten opis, bo zaluje tego, ze z Toba zerwal? gdyby ci na nim nie zalezalo nic a nic, tak jak gdzies probujesz to sugerowac, to mialabys daleko w dupie owy opis na gg. 🖐️