Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy problem...

Wstydliwy problem. Kobiety pomozcie.

Polecane posty

Jak sobie poradzic z glosnym oddawaniem "kupy". Jutro jade z moja kobieta na wakacje a tam sa pokoje razem z lazienka i jak zawsze mam dluzsze posiedzenie to strasznie " pierdze itp " bardzo sie tego wstydze :-( jem rozne activie i inne jogurty regulujace prace jelit ale to nic nie pomaga :-( znow bede bal sie isc do toalety zeby wstydu sobie nie narobic. Znow zepsute wakacje. Pomozcie :-(

Gość lkdd
Ile z nia jestes ze wstydzisz sie normalnych rzeczy?

Espumisan jest na zaparcia a ja takich nie mam tylko glosno mi sie " tylek zajchowuje " pomoze mi to ?

Jestem z nia juz dlugo ale jakos nie moge sie z tym przelamac. Jakos tak psychicznie jestem nastawiony ze " to nie wypada" i ciezko mi to zmienic. Wchodze do toalety i mozg blokuje mi to :-( w domu nie mam takich problemow ale pamietam ze jak bylem w wojsku to tez taka blokada mi sie wlaczala i czasem kilka dni nie robilem " kupy " ciezko mi sie z tym zyje bo to taki blachy problem a tak moze popsuc wypoczynek.

Gość Agnesss_____________
Moj facet to tak glosno pierdzi ze az sasiedzi chyba slysza. I co z tego... Normalna sprawa.

Gość Agnesss_____________
Wiec chlopie wyluzuj posladki:D

Gość ciemno juz jest
babki też ostro gazują, nie łam sie :D pierwszy raz widze żeby facet sie wstydził tego....

Gość Do autora ...
jesli to nie provo, to zmień dietę. To nie jest normalne, niestety. Niepożądane dźwięki stamtąd, to sygnał, żę organizm nie daje sobie z czymś rady. Jedz pokarmy lekkostrawne, nie smażone i nie wzdymające. Obserwuj po jakich potrawach objawy ustepują lub zaostrzają się. Dużo błonnika, warzywa, pieczywo pszenne pełnoziarniste, graham możę być to naj;lepsza recepta.