Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona85

Zalamalam sie jacy faceci potrafia byc sprzedajni

Polecane posty

Gość zniesmaczona85

Weszlam dzis na czat porobic sobie jaja. Przedstawialam sie jako kobieta szukajaca sponsoringu (ale ja place) i kazdy byl chetny :| Czy wy do cholery nie umiecie sie uszanowac ? A potem najlepiej gadac ze kobiety to kurwy i wystarczy im pomachac banknotami

:D każdy facet chętnie zapłaci, albo weźmie za darmo... a gdy pojawia się opcja, że ma za przyjemność jeszcze dostać kasę to czemu miałby odmówić pomocy kobiecie w potrzebie? :D

Gość zniesmaczona85
po prostu nie mają kręgosłupa moralnego. hipokryci

A kogo na czatach się spodziewałaś? Szarpiwacki z liceum, nabuzowane testosteronem karki, zakompleksione, nienawistne trądzikowce i grubaski i faceci co nie mają co z kasa robić więc szukają okazji na takich "wyprzedażach" ;)

Gość Dizzy30
Nawet taki jeden z drugim się nie zastanowi dlaczego jakaś chce płacić .. Pajace .. Przecież żadna młoda, piękna i bogata nie musi placić. Skoro taki się nie zastanawia nawet, to naprawdę żaden z niego facet .. :O Dno! nie tylko moralne..

Gość Dizzy30
Lady Kukuk - Twoja logika jest ... :O

Gość a myślisz że kto na czacie
siedzi. 90% erotomani szukający łatwej dupy i dupy szukające faceta. Szczególnie na regionalnych bo wiadomo że z bliska i można się umówić na seksik

Gość Dizzy30
Lady Kukuk - Hmm ... jeśli chcesz powiedzieć, że bez względu jakby nie wyglądała i jak stara by nie była ... to jednak można przypuszczać, że jednak kobieta .. to wystarczy? To tak ... :O

ależ tak jest :) wejdź sobie na forum erotyczne i napisz "jestem z rocznika 1985" to od razu dostaniesz na "dzień dobry" 50 ofert jakichś cyberków, jeśli mieszkasz w miare blisko - bez wysyłania foty 40 z tych osób będzie chętnych na spotkanie w realu, jeśli opiszesz siebie jako osobę w miare atrakcyjną - jakiś % z tych osób chętnie zapłaci za jeden raz, inni zasponsorują, ktoś tam jeszcze będzie chciał romans za free, a jak babka ma mu zapłacić to będzie happy na całego! Większosć tych, co tam siedzą to są skrajni desperaci... tacy psychole, o których później pisze się w gazetach, że popełnili napaść na tle seksualnym itp.

Gość robiłam eksepryment
na ogłoszenie na gumtree bez zdjęcia i z zapiskiem że jestem "28 letnią brzydką dziewicą która nie ma z kim tego zrobić" było 200 odpowiedzi w ciągu 3 godzin. I wszyscy pisali jacy to nie przystojni albo ile to nie zapłacą

Gość ale czemu ty się dziwisz
przecież to jest kwestia roli w procesie reprodukcyjnym i strategi reprodukcji. Powinnaś to wiedzieć z biologi z działu rozmnażanie człowieka... no i musisz mieć IQ 70+ ;). Kobieta chodzi w ciąży a potem karmi, od czego ma cycki :P, a facet nie. Więc 1 dziecko kosztuje kobietę dużo więcej niż faceta. No, parę lat życia. + ewolucja która każe nam się tak zachowywać, że nasz sukces wynika z ilości i różnorodności potomstwa które samo się też rozmnoży. Więc kobiety bardziej przebierają w facetach albo zdradzają i dają się zapłodnić tym atrakcyjnym ale niedostępnym dla nich na stałe. Bo rozmnażanie je dużo kosztuje i mogą mieć mniej dzieci. A facet może zapłodnić i 20 kobiet w tygodniu. ergo kobieta leci na jak najlepszego albo zdradza z lepszym facet leci na każdą

Gość Dizzy30
Ja jednak myślę, że nie każdy facet ... Są faceci na poziomie, choćby był to margines to są! Reszta to zwierzęta ...