Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annabel7

Tarot,Wahadełko + Urok miłosny - Szukasz pomocy?

Polecane posty

Gość Annabel7

Witam cię drogi internauto. Jeśli szukasz odpowiedzi na trudne życiowe pytania lub szukasz osoby która wesprze cię psychicznie i podpowie jak postępować w cięzkich sytuacjach życiowych dobrze trafiłeś. Od lat zajmuję się wróżbiarstwem i wróżeniem za pomocą wahadełka jak i kart Tarota. W swojej ofercię oferuję państwu rzetelne i sumienne podejście do zadawanych pytań oraz co najważniejsze brak limitu pytań oczywiście w granicach rozsądku. Jako jedna z niewielu internetowych wróżek otwieram przed wami możliwość dokładnej analizy wróżby kart i wahadełka do każdego zadanego mi pytania za jedyne 20 zł oczywiście w cenę wchodzi pełna wróżba bez limitów!!. Posiadam wielkie grono zadowolonych klientów oraz ludzi którzy do dzisiaj pytają mnie co robić w trudnych życiowych chwilach. Na E-maila wysyłamy pytania na które chcielibyśmy uzyskać odpowiedź ja wykonuję dokładną wróżbę kartami Tarota oraz wahadełkiem i odpowiadam także poprzez E-maila. Odpowiedzi staram się wysyłać jeszcze tego samego dnia lub na drugi dzień jeśli mam dużo zgłoszeń. W E-mailu z odpowiedziami na pytaniawysyłam numer konta bankowego na który należy przelać pieniążki ponieważ opłata za wróżbę odbywa się po przesłaniu wiadomości z odpowiedziami na pytania. Robię to dlatego iż darzę ludzi zaufaniem i mam nadzieję że takim zaufaniem darzą ludzie również i mnie. Nie odpowiadam na pytania związane ze zdrowiem jedynię podpowiadam na co trzeba zwrócić szczególną uwagę. Serdecznie zapraszam do wysyłania E-maili z pytaniami a przekonacie się jak wielka moc tkwi we wróżbiarstwie. UWAGA!!! rozszerzam swoją ofertę również o wykonywanie rytuałów miłosnych ponieważ wiele moich klientek twierdzi iż w/w rytuały pomogły im w ciężkich sytuacjach w sferze uczuciowej więc możę taki rytuał pomoże równiez i któremuś z państwa w celu uzyskania więcej informacji proszę kontaktować się ze mną drogą Mailową.Wróżka Annabel AnnabelTarot@gmail.com

Gość Babi9
POLECAM !!! :)

Gość _ulinek_
to zgładź tym wahadełkiem wszystkie koty bezdomne cierpiące na moim osiedlu,żeby ich już nikt nie krzywdził,żeby nie głodowały jak się do czegoś nadajesz, zrób to!

Gość gość
Polecani tu magowie zapewne wiele nie zdziałają, rytuał trzeba odprawiać samodzielnie, chociaż nie jest to wcale łatwe. Mnie wszystko wyjasnila pani Diana z wrozkadiana.pl