Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilakaaaaaaa

co robić ?

Polecane posty

Gość Lilakaaaaaaa

mam egzamin we wt czyli za 3 dni bardzo cięzki. nie wiele z niego umiem i nie ma szans żebym sie wszystkiego nauczyla przez 3 dni . isć na niego czy odroczyć przynosząc zwolnienie?

Gość Lilakaaaaaaa
bo umiem może z 1/6 tego co powinnam umieć ,ale tego jest naprawdę sporo.poza tym ostatnio naprawdę źle się czuje i kiepsko mi idzie nauka ..

Gość Lilakaaaaaaa
up

Gość biro
http://dzieckonmp.wordpress.com/2010/08/27/po ruszajaca-wizja-26-sierpnia-2010-nmp-czestochowskiej/ opamiatajmy sie poki czas. oredzie Maryjne z dn 26.08.2010 odnosnie obecnej sytuacji w polsce. polacy nie mieli odwagi bronic kzyza to sama nasza krolowa nas ostrzega. nawrocmy sie. te katastrofy sami na siebie sprowadzamy naszymi grzechami

Gość no a moze..,,;..
a moze zdasz? ;) moze warto sprobowac! a jakie sa konsekwencje jesli nie zdasz? masz jeszcze szanse na poprawke??

Gość Lilakaaaaaaa
konsekwencje sa takie ,że zostanie mi 1 poprawka :(

Gość Lilakaaaaaaa
szanse ,że zdam są ,ale przy tym egz naprawdę nie wielkie

Gość no a moze..,,;..
no to postaraj sie nauczyc tyle ile zdolasz jeszcze.. wiem, ze jest ciezko jak sie zle czujesz i masz nastawienie, nie nie zdasz... ale ja nieraz bylam chora i kulam po calych dniach tyle ile zdolalam i material nieraz byl bardzo trudny i tego co nie rozumialam uczylam sie na pamiec jak wiersza... ;/ a w nocy modlilam sie zebym to cudem zdala.. i to czego sie uczylam zawsze wystarczylo by zdac ;) nieraz na dobre oceny nawet ;] dlatego sproboj! trzy dni to duzo. naucz sie tego co najwazniejsze, reszte poczytaj jak juz nie bediesz miec czasu by mniej wiecej wiedziec o co chodzi i swoimi slowami napisac. jak nie zdasz to nauczysz sie juz tego co nie zdolalas teraz na ta ostatnia poprawke ;) i bedzie dobrze. ale na pewno zdasz, 3 dni to duzo, mozna przyswoic duzo materialu ;) przemysl to

Gość sebian81 und kwiat81
Skończysz na zmywaku nieuczko!

Gość Lilakaaaaaaa
tak na zmywaku.. jakbys też był na medycynie to byś inaczej mówil...