Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olama kota

ciąża? rczej nie..

Polecane posty

Gość olama kota

kochaliśmy się pierwszy dzień po miesiączce, pękła nam prezerwatywa ( w środku), mój cykl trwa 26-28 dni, a miesiączka 4-5 dni... Z tego co wiem, były to dni niepłodne, minęły już dwa tyg... czy jeśli zrobię test, będzie on wiarygodny? z góry dzięki. :)

Gość Test robi sie 18-21 dni
po stosunku, wg mnie za wcześnie jest. A prawdopodobieństwo ze zaszłas jest bo plemniki mogą przeżyc ok tygodnia

Gość tajasne
zakładajac cykl krótszy - 26 dni - i wczesną owulację - na 16 dni przed koncem cyklu - mogłaś mieć owulację 10dc. potencjalnie płodne jest sześć dni przed nią czyli byłas płodna od 5dc. współżyliście w 5-6 dniu. może być różnie. bedziesz miala nad czym mysleć do konca cyklu. ale nie martw sie, w najbardziej płodnym czasie masz max. 40% szans na ciążę.

Gość olama kota
No kochaliśmy się 5 dnia okresu... wiec prawdopodobieństwo jest raczej małe, prawda...?

Gość kjkk
prawdopodobieństwo jest bardzo bardzo male, zdrowym parom jest bardzo ciezko zajsc w ciaze i trwa to miesiacami, takze glowa do gory, i mysl pozytywnie:)

Gość Pupciaan
Plemniki nie żyją tydzien, w jakiś tam badaniach jeden plemnik przeżył 7 dni w warunkach laboratoryjnych czyli idealnych. Przecietnie żyją 3-5 dni w warunkach sprzyjających czytaj dni płodne. Podczas okresu krew tworzy środowisko zasadowe, które jest niesprzyjające dla plemników i one wtedy giną. Poza tym jak mozna zajść w okres? Jajeczko musiałby chyba dostać turbodopalania w dojrzewaniu.