przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 czasem Pezeta jeszcze załączę.Pogadajmy o naszych gustach muzycznych dla odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 moje ulubione zespoły to Boys, Akcent itp.Piszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 a co boli mój gust muzyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Boli, ale raczej brak gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mieszanka_wybuchowa 0 Napisano Sierpień 28, 2010 eee tam drossel jest lepszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majsakra Napisano Sierpień 28, 2010 Jaki wygląda , taka muza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Drossel też zajebsty. Majsakra to temat dla inteligentnych a nie przedszkolaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mądry sebian81/piękny kwiat81 Napisano Sierpień 28, 2010 najhardkorowsi emce w polsce to" wilkó z chemp gró rychó peia popek ziggjy z roz-kroku zmora z hukenbusza i didzej lysina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 ja nie wiem jak można słuchać czegos innego.żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YtZUYkxe9I0&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 a tak powinna wygladac kobieta idealna pasztety: http://www.youtube.com/watch?v=nB72pVt8hxQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bredziszowa Napisano Sierpień 28, 2010 przystoiniak pokaz fiuta:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A TAM NABIJACIE SIE Z Napisano Sierpień 28, 2010 autora, a jak na jakiejs zabawie puszcza disco polo kazdy tanczy ile wlezie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co przystojniak na disco Napisano Sierpień 28, 2010 w remizie królujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 nie jeżdzę na zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuyg Napisano Sierpień 28, 2010 ja tez lubie disco polo posłuchac no i przy takiej muzyce mozna sobie zajebiscie potańczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuyg Napisano Sierpień 28, 2010 no i fakt jak ktos wyzej napisał kazdy nabija sie z tego rodzaju muzyki a na baletach czy gdszies jak pusci jakis kawalek np jestes szalona to miejsca na parkiecie nie ma wolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco Napisano Sierpień 28, 2010 szczekania teściowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Ja lubię disco polo od czasu do czasu posłuchać, poprawia humor :D a lubię też hip-hop bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
girls 0 Napisano Sierpień 28, 2010 a ja slucham dody bass hunter alex c itakie niechce mi sie pisac kukulska list Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 28, 2010 najlepszejszy jest zespół SIEDMIU Z DRĄGIEM ZA POCIĄGIEM. znasz ich? grają techno połączone z disco polo. na bank byś się zakochał. zespół składa się z : Halyny, Jurka i Zygryda. grajum na kibordzie,akordeonie i gitarze elektrycznej. o w chuj:D. przystojniak, ile ty dziennie tematów zakładasz? wiesz, że to się robi z czasem nudne jak chcesz być śmieszny, a jesteś żalosny:) aha i pisze się pierdzą, a nie pierdzął, ale już ci to parę osób napisałam. bye:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 28, 2010 zygfryda* - sorry Zydziu, żem przekręciła Twoje imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 niestety nie słyszałem o takim zespole to nie prowo ja tu poważnie chcę o muzyce podyskutować, ale widzę,że tu ludzie słuchają tylko rubika i innegogówna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 o seksie to chętnie pierdolicie a na ciut inteligentniejsze tematy to już nie...no tak za ambitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 28, 2010 no to żałuj, że nie znasz. zespół wyjebany i jeszcze na weselach popierdala na harmonii:D... ps. widzisz, nikt nie chce z Tobą gadać, tylko ja jestem dziś miła hehehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 28, 2010 ps. naprawdę jesteś przystojny? daj fotkę! ale swoją please! ktoś powinien to wreszcie ocenić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e11c1beb4e1cad39.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 28, 2010 jeśli naprawdę to Ty to jesteś podobny do mojego byłego trochę:p...masz wary jak stuletni murzyn:D (ja mam troszkę mniejsze:p). wyglądasz mi trochę na takiego zadziora, a nie amanta piszącego przyjebane tematy na kafełe:p . naprawdę masz o sobie takie mniemanie, czy nick jest grą pozorów?:P tak poza tym daje Ci: 4= :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 28, 2010 no dobra 4-, ale usta masz fajne!:D...ps. czemu nikt dużo osób Cię tu nie lubi? widziałam, że Twój nick przewijał się na topie o wkurwiających osobach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katatarynka 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Wszystkiego (no może prawie...) da się posłuchać, w zależności od nastroju. Dziś to same smutasy;( Ja lubię muzykę od Disco polo po rocka, byle w ucho wpadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach