Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała jola

wycena nieruchomości

Polecane posty

Gość mała jola

jak się ma wycena domu przez bank,a rzeczywista wartość,jest różnica?czy banki zaniżają wartość nieruchomości?proszę o wiarygodne info.pozdrawiam

Gość gość
Najlepiej zgłoś się do kogoś kto się na tym zna

Gość mikusia90
Wyceną nieruchomości zajmuje się m.in ta firma http://rzeczoznawcy.net.pl/ Mają za sobą wiele lat doświadczenia i świetnych fachowców. Sama zastanawiam sie and skorzystaniem z ich usług bo mam dom po dziadku do sprzedania. Potrzebuję fachowej pomocy bo zalezy mi na szybkiej sprzedaży ale nie chcę też sprzedawać za grosze

Gość gość
na twoim miejsu skorzystalbym z prywatnego rzeczoznawcy, ja na tym wyszlam lepiej, mogę polecic Ci www.taksator.info profesjonalisci

Gość gość
Tak jak kolega wyzej mowi, prywatny rzeczoznawca to zdecydowanie lepsza opcja, na pewno wiecej zyskasz korzystajac z niej, osobiscie moge polecic Ci tego rzeczoznawce www.ekspertyzy.waw.pl

Gość gość
Znacie jakies firmy z Warszawy? Szukam solidnej.

Gość gość
Ja ostatni korzystałem z firmy zajmującej się wyceną nieruchomości. Zgłosiłem się do firmy www.asuma.pl, która ma siedzibę we Wrocławiu. Jeżeli szukacie profesjonalnej firmy zajmującej się nieruchomościami to polecam ich wam.

Gość gość
Ja korzystałem z usług firmy http://tergo.pl/ kiedy sprzedawałem działkę a nie wiedziałem za ile ją sprzedać. Osoba z firmy tergo przyjechała na miejsce i wszystko wyceniła tak jak trzeba z uwzględnieniem każdego nawet najmniejszego szczegółu.

Gość gość
Znam firmę tergo i miałem okazję korzystać z ich usług podczas przygotowania do sprzedaży domu jednorodzinnego. Wszystko poszła bardzo sprawnie i nawet po wycenie szybko udało się sprzedać dom.

Gość Mirela 23
Hello Zobaczyłem że rozmawiacie o nieruchomościach i ich kupowaniu. Chociaż szukałem czegoś innego o Toruniu Potrzebuję mieszkania na wynajem w toruniu a ta strona http://mieszkania.torun.pl przyciągnął moją uwagę. Ciekawie powiedziane. Naprawdę pisz częściej. Pa

Gość Porque 26
Witam! Przeczytałem że piszecie o mieszkaniach i ich wynajmowaniu. Chociaż szukałam innej informacji o Toruniu Poszukuję mieszkania na wynajem w toruniu i ten serwis http://mieszkania.torun.pl mnie wciągnął. Ciekawie napisane. Całkiem dobry tekst. Pa

Gość gość
Wycena nieruchomości to dobra rzecz podczas sprzedaży mieszkania. Ja miałam małą kawalerkę po gruntownym remoncie w dobrym punkcie i za nic nie wiedziałam za ile mam ją sprzedać. Zadzwoniłam do tego biura http://tergo.pl/ i umówiłam się z Panem na wycenę . Teraz mam czarno na białym ile moja nieruchomość jest warto.

Gość gość
Miałem okazje korzystać z firmy Tergo ze Szczecina podczas sprzedaży mieszkania i własnie oni przeprowadzili wycenę i mogłem spokojnie sprzedać mieszkanie za tyle ile było warte.

Gość gość
My dokonaliśmy takiej wyceny w tym biurze www.karolinatanska-wycenanieruchomosci.pl w Zamościu. Nie było żadnego problemu z szybkim spotkaniem i wyceną. Moim zdaniem warto jak ktoś jest z tych okolic.

Gość gość
Ja też jakieś dwa lata temu korzystałem z wyceny z biura TERGO jak sprzedawałam mieszkanie i powiem wam, że wycena nieruchomości przed sprzedażą to pewna sprawa.

Gość gość
Znalezienie dobrego biura, które zajmuje się wyceną nieruchomości jest ważne. Ja korzystałam z usług firmy www.comescon.pl Mają swój oddział w Krakowie z tego co wiem to również w Bydgoszczy.

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się wyceną nieruchomości to polecam wam skontaktować się z www.asuma.pl Sama korzystałam z usług tej firmy i jestem zadowolona z jakości obsługi. Firma ta ma swoją siedzibę we Wrocławiu.

Gość gość
Wbrew pozorom to nie jest taka prosta sprawa. Ja korzystałam z usług profesjonalnego rzeczoznawcy majątkowego www.operaty.eu ponieważ miałam do sprzedania dosyć nietypową posiadłość z dala od miasta. Okazało się, że dom był wart więcej niż myślałam.

Gość soluja

Co do Torunia, o którym była mowa w tym temacie do dobrą firmą, która zajmuje się wyceną mieszkań jest https://rzeczoznawcamajatkowytorun.pl/ Można tam liczyć na usługi profesjonalnego rzeczoznawcy majątkowego.

Gość kkgkg7

czasami różni się bardzo, zajrzyj tutaj

Nie spotkałam się z tym aby bank zaniżał wartość nieruchomości. Myślę, że nie są to popularne praktyki. Ja miałam wcześniej wycenianą nieruchomość przez rzeczoznawcę majątkowego www.taksator.info i wszystko się zgadzało.

Gość matti

Ja jestem zadowolony z rzeczoznawcy majątkowego pana Dariusza Sasa www.operaty.eu/ Działa w obrębie województwa dolnośląskiego a działa solidnie, profesjonalnie, z dobrym podejście do klienta.

Gość Krzysztof

Ja kiedyś miałem duży problem z wyceną. Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim, skontaktowałem się z Biurem Rachunkowym Marcin Kowalewski, zdecydowanie polecam , bardzo mi pomogli. 

Gość Adam
Dnia 18.09.2019 o 14:43, Gość Krzysztof napisał:

Ja kiedyś miałem duży problem z wyceną. Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim, skontaktowałem się z Biurem Rachunkowym Marcin Kowalewski, zdecydowanie polecam , bardzo mi pomogli. 

Znam księgowego i też mogę polecić, bardzo mi pomógł w sprawie podziału majątkowego