Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna długa historia

Czy on mógł, mnie zdradzić ?

Polecane posty

Jak co tydzień wybrałam się z Olkiem na impreze, on lubi wypić, a więc dochodziło już do różnych żeczy zaczynajac od sprzeczek, aż do bójek, ale zauważyłam, że łapał dziewczyne za tyłek i coś do niej szeptał,odrazu się stamtąd zabraliśmy, a jak mu to powiedziałam to wyskoczył na mnie, że mam zwidy.. Od kilku dni ukrywał swój tel. a i co nos pisał esemesy, wstalam w nocy i rozjebalam mu ten telefon, a karte przecielam, a ten '' co ty dajesz, chyba cie cos pogielo, taki drogi telefon, ja pierdole ty na niego zarobilas'' odpowiedzialam mu stanowczym glosem, ze w telefonie nie widzialam nic zlego [ a ten sie wtracil to po co go rozjebalas] daj mi dokonczyc.. w telefonie nie widzialam nic zlego, gdyby nie to, ze pisales do jakiejs lafiryndy.. zamknal sie i zaraz -jakbym chcial to bym pojechal do burdelu- i zaczal mnie calowac to go odepchnelam.... Normalnie szlag mnie trafia :o

Gość Skunksiara
jakas dziwna jestes ;O

Gość tatatasrutu
wywal go.

i co ja mam robić ? On normalnie się do mnie tuli :o

Gość looona 288
ty to normalna nie jestes, telefon mu rozwaliła haha :) glupie to, a po ile macie lat dzieci??

Co ma do tego ile mamy lat? ja mam 16 a mój chłopak 18

ja 21, a on 23 :o no normalnie rozwaliłam mu ten telefon, bo coś mnie trafiało,, on powiedział, że w moim mi nie grzebie i esów nie czyta

Gość hehehehheehehe
Dobre rozjebalas mu telefon :D hahaha , ja pierdole dzieci idzcie sie leczyc nie macie co robic tylko sie podszywac pod autorke :P Zdradza Cię na bank..

Nike nie wie co robić ? ON kończy prace około 15 co ja mam mu powiedziec jak przyjdzie, normalnie pocałować udać, że wszystko gra ?

kobiet się nie bije, a ja bym cię wywaliła pod blok ;)

No właśnie, on uszanował Twoją prywatność... A nie łatwiej z nim o tym porozmawiać zamiast się drzeć? Zresztą związek bez zaufania daleko nie zajdzie...

chciałam, ale on stwierdził, że to nie moja sprawa z kim się zadaje i jakie ma kontakty, ja mu w tel. nie grzebalam pytalam wiele razy z kim pisze, a ten, ze z kumplem :o a jak powiedzialam o tej dziewczynie na imprezie to ten ze mam zwidy :o

Kurde...może kolejny egoista...? Wiesz co? To zacznij się na następnej imprezie zachowywać tak jak on? Ciekawe czy go też zacznie szlak trafiać ;)?

A narazie w domu normalnie sie zachowywac ? Czy trzymac jakis dystans, bo on codziennie chce sie kochac :o

jak się kobiety nie bije to jej wątroba gnije 🖐️ jakim prawem miałabyś niszczyć moją własność / twoje podejrzenia i chorobliwa zazdrość nie jest usprawiedliwieniem. To że mu dajesz dupy nie znaczy ,że on nie może posuwać kogoś innego :classic_cool: widocznie czegoś mu u ciebie brakuje

no widzisz sam powiedziales, ze korzysta z uslug innej :o

nie jestem zazdrosna w kazdej chwili moge z nim skonczyc, to on chce mi sie zareczyc, ale po co mi gosc co rucha inne i sie nie przyzna

Gość gdfgdfgdfgdfg
patologia ty cenisz sie dziewczyno??

Pewna długa historia - przecież ten facet zamyka Ci buźkę sexem za każdym razem kiedy próbujesz nawiązać z nim poważną rozmowę nt. waszego związku...Szczęśliwa z nim jesteś? Może Twój facet to erotoman? Ale fakt faktem, z tym fonem to jednak troszkę przesadziłaś...

Wiem, że przesadziłam :o ja chcialam z nim pogadac, a ten jak ciepla klucha, zwisa mu to :o mu wszystko zwisa ciągle mówi o zareczynach jak najety, zachowuje sie jak dzieciak..

Juliusz, ale Ty masz zenujaco niskie stwierdzenie na ten temat :o to po co by chcial mnie za zone ? :o no po jakiego ja mu ? :o

Postrasz go trochę tym że odejdziesz od niego jeśli nie zaczniecie ze sobą rozmawiać, zobaczysz wtedy jaka będzie jego reakcja - albo się wystraszy albo machnie na Ciebie ręką; jeśli machnie ręką będzie to znaczyło, że w ogóle go nie obchodzisz...

mówi, ze jestem kobieta jego zycia, ze mnie ubostwia, ze zostawilby dla mnie wszystko, jedna prace dla mnie porzucil to sie przekonalam, ale nie wiem po co wiazac sie z takim typem co go nic nie obchodzi, zyje chwila

A z tym fonem to trzeba było poczekać aż facio zaśnie twardym snem, wtedy buchnąć go cichaczem i hej a do łazienki na rewizję ;) A teraz co? Przepadlo...