Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna długa historia

Czy on mógł, mnie zdradzić ?

Polecane posty

obiecalam sobie kiedys, ze nie bede faceta podejrzewac o zdrade, niech robi co chce, ja go kocham on to odwzajemnia, ale brakuje mi u niego jakiegosc logicznego myslenia, on kase woli wydac na bzdety, czesto nie ogarnia codo sie do niego mowi :o

ma jeszcze 2 telefony :classic_cool: a więc nie mam co sie martwic, dowody moge zdobyc ;)

badaj smak jego penisa , jak odkryjesz ,że ma posmak cudzej piczy to wtedy będziesz na 100% pewna ,że cie zdradza :classic_cool: gorzej jak znajdziesz gówno za napletkiem , wtedy nie wiesz czy z facetem czy kobietą :D

Ale faceci tak mają niestety - to są duże dzieci po prostu... Sluchaj, a może Wy za dużo czasu spędzacie razem? I nie macie indywidualnych pasji tylko wszystko razem? A gdybyście zdecydowali się na robienie sobie czasami "przerw" od związku, by każdy miał troche czasu dla siebie i swoich zainteresowań?

To, było wulgarne ..drogi Juliuszu Cesarzu ja tak robić nie muszę, widzę, że coś cię gnębi polecam wizytę u psychologa ;)

Dużo razem hmm... mieszkamy razem on codziennie oprocz niedzieli pracuje od 8 do 15, a ja mam konia, którym muszę się zajmować, czesto bywa tak, że ze stajni wracam około 20, go pasjonuje jaranie marichuany, wraca z pracy wlacza telewizje i pali sensi, albo z kumplami idzie na lawke.

Wiec pozostaje rozmowa. Tylko wiesz, nie bierz go z zaskoczenia. Przygotuj np. romantyczna kolacyjkę i od słowa do słowa dojdź do interesującego Cie tematu ;) I nie daj się zripostować albo przekupić stosunkiem; po prostu dąż do wyznaczonego sobie celu, łagodnie, ale stanowczo.