Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1987777

nietypowe upodobania chłopaka

Polecane posty

Gość malutka1987777

hej, poznalam chlopaka jakis czas temu, jest fajnie.ale jedna rzecz mnie zastanawia. on mowi mi ciagle jakie mam cudowne cialo. a ja nie uwazam ze mam cudowne cialo , jestem kragla, mam szrokie biodra, duze piersi ,kragly brzuch. dlatego dziwi mnie to co mowi. moze mowi tylko tak zeby mnie przeleciec? jak myslicie? mozliwe zeby facet mial takie upodobania?

Gość E... tam
Chce Cie po prostu przeleciec i porzucic. Nawina z Ciebie dziewczynka.

Gość dfgdgdfg
chce cie zerznac w 3 otwory

Gość urszula kochanowska
a nie przyszło Ci do głowy,że nie lubi chudzielców i naprawdę podobają mu się Twoje zaokrąglenia?

Gość malutka1987777
Urszula przyszlo, ale chcialam poznac opinie innych

może mu się po prostu podobasz :) zresztą co w tym nietypowego? wielu facetów lubi krągłe kształty u dziewczyn, a nie jakieś wieszaki. nawet mówi się, że facet powinien u kobiety "mieć za co złapać" :)

Gość Facet110099
A po ile macie lat?

Gość malutka1987777
ja 23, on 25

Gość zupełnie prawdopodobne
Gusta mężczyzn są różne. Nawet część tych będących z wieszakami ślini się na widok większych cycków i dupy, ale będzie z chudzielcem, bo co kumple powiedzą? :O Sama jestem "okrągła" i widzę, jak rzucają czasem spojrzenia na moje piersi, a obok niego deska :O To po co się z deską spotyka i ją krzywdzi, jak lubi inne? Faceci to palanty. Ale do rzeczy: możliwe że mu się podobasz. Mój mąż uwielbiał mnie od pierwszego spojrzenia, bo ma obsesję na punkcie takich kształtów. Ale zaczekaj, żeby wyczuć sprawę, nie ma się co spieszyć z łóżkiem. Jak zobaczysz, że naprawdę jest zakochany i mu zależy, to już nie będziesz musiała o to pytać na Kafe :)

Trzeba podziękować za komplement i się cieszyć a nie doszukiwać się wszędzie spisków.Nie raz widać na ulicach tęższa (nie koniecznie brzydką)kobietę i szczupłego mężczyznę całkiem do rzeczy.Gdybyś miała garba i się pytała czy możesz mu się podobać była by inna historia:P