Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z sopotu

DORADŹCIE MI-PROSZE!!!!!!

Polecane posty

Gość kasia z sopotu

Czy należy mi się odszkodowanie mam 18 lat od 6 roku życia mój ojciec wogóle się mną nie interesował nie mieszkał z nami i nie dał na mnie nawet 1 złotówki ,moja mama nie postarała się o alimety bo ojciec pił i bała się że pójdzie za niepłącenie do paki i jak wyjdzie to będzie się mścił ....czy w takim razie należy m się odszkodowanie od ojca za te wszystkie lata teraz mam 18 lat ?? pytam poważnie wiem że był dziś podobny temat i to dało mi do myslenia że ojciec niczego w życiu mi nie zpewnił ...???

Gość babababababababababa
nie odszkodowanie ale alimenty tak.jezeli sie uczysz to zloz pozew o alimenty.jezeli ojciec nie ma z czego placic to bedzie Ci je wyplacal fundusz alimentacyjny pod warunkiem ze dochod na osobe w Twojej rodzinie nie przekracza 730 zł

Gość jesli dla niego słowo mamusi
heh, odszkodowanie :O odszkodowanie nigdy nie nalezy sie z urzedu, jak zalozysz sprawe to moze sad uznac twoje roszczenia ale musisz zalozyc mu sprawe. inna sprawa, ze sama mozesz sie o alimenty starac jesli sie uczysz. a nawet jesli nie ale masz trudna sytuacje, to tez. swoja droga taka ta twoja mamusia troskliwa, to powinna go wlasnie pozwac i zmusic do leczenia, a nie jeszcze mu na picie przyzwalac, chyba, ze zalezy jej by sie szybciej wykonczyl

Gość a konkretnie to co
moj ojciec nie pil ale mnie bil. nigdy nie dostalam ani zlotowki od niego czy dobrego slowa. czy nalezy mi sie odszkodowanie?

Gość jesli dla niego słowo mamusi
czy ty jesteś tępa?! :O