Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian___26

dlaczego laski na kafeterii są takie dziwaczne?

Polecane posty

Gość sebastian___26

Chodzi mi o sytuację gdy inna laska daje swoje zdjęcie. Nawet gdy jest naprawdę ładna, inne się przypierdalają. :D Nawet gdy obiektywnie patrząc jest zgrabna i szczupła, inne i tak napiszą że ma duże biodra i powinna schudnąć jakieś 3 kg. :D Rozwala mnie to. Ciekawe jaki z tego wniosek? Że siedzą tu same szczapy, które w swoich chudych tyłkach widzą coś sexy? Czy może same grubaski, które zazdroszczą? O opiniach decyduje też tytuł i podejście laski która daje foto. Jak napisze że jest brzydka/gruba i nie podoba się sobie, może liczyć na lepsze komentarze. Ale i tak inne się przypieprzą absolutnie do wszystkiego. :D Żałosne to jest. Do kobiet które dają foto - musicie zrozumieć że jeśli dacie do oceny swoje zdjęcie innej kobiecie - ona będzie się doszukiwać każdego szczegółu, prawie zawsze powie Ci że musisz schudnąć i w sumie będziesz potem miała doła. Zrozum że faceci widzą to inaczej. A tak poza tym to i tak uważam że laski które dają swoje zdjęcie, są głupie i próżne. :D Albo są masochistkami i lubią czytać jakie są wstrętne, brzydkie, grube. :D

Gość ladaco
które to

Gość diannaaa
to najczęściej małolaty wrzucaja zdjęcia swojej figury ... ja nie komentuję tych fotek bo to jest nudne a jak jakaś baba jej dogryza to ma problem ze sobą.. mnie natomiast irytują takie idiotki, które mają normalna figurę to mają takie kompleksy jakby wpadły pod ciężarówkę:O

Ja ZAWSZE tyram wstawiających tu zdjęcia, ponieważ uważam to za praktykę żałosną. Tylko idiota to robi, a idiotów można, ba! wskazane jest, tyrać:)

Gość kashmirxxxx
A ciekawe dlaczego faceci tacy jak TY wchodza na damskie frum...:)...Jakos nie wyobrazam sobie swojego faceta tutaj.....A swoja droga jesli chodzi o mnie i zdjecia,ktore zamieszczaja tutaj laski..Jak jest laska ladna-to ok napisze ze wyglada dobrze.....Ale chce zeby ja ocenic wiec...Jak ma w sobie os tandetnego to tez napisze;) Jest duzo ladnych dziewczyn,ale bardzo tandetnych-a to je od razy dyskfalifikuje bo co druga panna wyglada tak samo na ulicy.

Gość diannaaa
i te laski nie tylko na kafeterii są tak jebnięte

Gość sebastian___26
Tak, tak.. wy zawsze piszecie "ja piszę szczerze". :D:D:D Tylko że wasza szczerość, pamiętajcie o tym, przyćmiona jest jeszcze kobiecą rywalizacją, zazdrością i po prostu czystą babską złośliwością wobec innych bab.

Gość czyżby gosialiszys??
:classic_cool:

sebastian__26 - ale nie zawsze tak jest, poza tym, jeśli laska chce szczerości to musi się liczyć z niekoniecznie przychylnymi recenzjami nt. swojego wyglądu. Zresztą i tak wychodzi na to, że oceniana laska rzuca hasłem typu "mam was w d**ie, bo i tak jestem boska a wy mi zazdrościcie" więc...co za różnica, a topic sie kręci ;)

Taka oceniana z góry zakłada, że jest sexy, a gdy okazuje się, że nie wszyscy podzielają jej zachwyt zaczyna się atak :D To jest dopiero śmieszne :D I już wtedy wiadomo po co były te zdjęcia ;)

Gość bluzka w krowe
czlowieku jednemu sie podoba to a drugiemu tamto.. o co ci chodzi?? nie ma jednego wzorca piekna i zgrabnej sylwetki czemu oczekujesz ze bedziemy jednakowo sie zachwycac albo krytykowac jakas panienke? tobie i twoim rownie madrym jak ty kumplom podoba sie tylko jedna i ta sama laska???? bo jesli nie to masz odpowiedz:O