Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaaaaaaaaaadlewdewde

moj facet nie rozumie ,że mam naukę

Polecane posty

dzisiaj mialam egzamin ciezki. facet mnie odesłał bo uprosiłam jakos na poniedziałek.. to moj facet się na mnie wściekł ,że do niego nie przyjadę bo on ma teraz przez te pare dni wolne.... a on nie rozumie ,że muszę się uczyć przez te parę dni..i powiedzial ,,pa nie zawracaj mi głowy" na koniec. on zawsze musi mnie zdolować...

up

Gość dvgdfvbedrfbdfb
haha, na twoim miejscu dalabym sobie spokoj z takim palantem. jesli juz teraz jest tylko on i jego wielkie ego, jego potrzeby, a ciebie nie ma, to co bedzie pozniej?

i jeszcze mówi ,że potem niby cały miesiac nie będzie mial czasu i takie tam bo niby bedzie pracowal dzien i noc już nie raz to slyszalam i brzmi to dla mnie jak szantaż.. zachowuje sie jak dzieciak ,a ma 30 lat

Gość motor lublin z 87
Pogadaj z nim, to najlepsze zawsze wyjście - rozmowa. Jeśli przesadzasz z nauką i on ma racje to przystopuj i wieczór wyskocz z nim do kina albo na kolacje i będziecie zadowoleni oboje (a 2,3 godziny ci nie zawalą egzaminu). Z resztą mały seksik pomoże ci się odprężyć i nauka lepiej ci pójdzie ;p;p Jak ja miałam ciężką naukę to facet rozumiał ale i ja rozumiałam że nauka to nie wszystko i chętnie robiłam przerwy w nauce :) albo razem robiliśmy obiad albo do sklepu wychodziliśmy i wszystko było w porządku :)

Gość motor lublin z 87
Ale napisz coś więcej.. daleko od siebie mieszkacie? ile się nie widzieliście i takie tam? ;]

ostatnio widzimy się rzadko . z dwa razy na tydzien... ale przez te 2 dni raczej nie moge sobie pozwolić na przyjazdy do niego , a on mieszka 150 km ode mnie

teraz np bylam u niego 3 dni temu... na jeden dzien ,ale zawsze. jak mialam wiecej czasu siedzialam u niego i tydzień bez przerwy ,ale jak mam egzamin to nie ma o tym mowy ,a on tego nie rozumie..

Gość motor lublin z 87
ehh to facet po prostu jest niedojrzały, nie wie co to nauka i nie wie jak to jest zawalić egzamin . Zgaduje że nie studiował?

studiował ,ale ochronę środowiska ,a to są o wieeele łatwiejsze studia od stomatologii

Gość motor lublin z 87
wiem.. no kurde to ten twój facet ma jakiś problem ;/ zamiast sie cieszyć i cie wspierać w nauce to jakieś fochy strzela ;/ nie czaje go

Gość taka sobie jedna dziewucha
ja jestes madra i rozsadna znasz swoja wartosc to ty mu powiesz pa ale na zawsze jezu skad ty takiego 30 letniego gowniarza wytrasnelas??

bo wiecie ja i tak sie nie raz poswiecam i przyjeżdzam do niego np na tydzien mimo egzaminu ,ktory mam mieć za 2 tyg np ( a na ten egz potrzeba ze 3 tak żeby dobrze umieć). ale teraz te 2 dni są wykluczone bo zawazą na moim egzaminie. a on to ma gdzieś..

Gość taka sobie jedna dziewucha
i pamietaj egoista i szantazysta to bezwartosciowy facet nie nadaje sie do zwiazku ani do zalozenia rodziny