Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamajka-1985

Czy warto kupic te bransoletke - zdjecie

Polecane posty

Gość ladaco
nie gustuje w bransoletkach

Gość bluzka w krowe
nie warto okropna

Gość Jamajka-1985
A jakie sa fajne??? Wg Was. Podeslijcie jakies ZIELONE... Za 10 zl na pewno warto, sama wiem, bo te koraliki i baza kosztuja duzo wiecej. Niestety, ale sa strasznie drogie :( Tylko mi sie podobaja...

Gość Monique2222
no coż... mnie się kompletnie nie podoba jest taka dziwaczna

Gość taka laleczka z duzymi oczami
brzydalska :P

Gość Monique2222
poza tym nie lubię takich etnicznych dodatków typu zwisające listki .. :o

Gość bluzka w krowe
te wyzej jeszcze gorsze:O

Gość Jamajka-1985
Nie :( dajcie spokoj, sztuczny malachit i odpustowe perelki to juz tragedia :( Poza tym ja szukam ZIELONEJ PANDORY

Gość Jamajka-1985
To nie sa "etniczne dodatki", to sa CHARMSY!!! A ja wlasnie szukam takiej zielonej, ekologicznej bransoletki...

Gość nfnofdnfdnfdnjgjfg
bo kurwa tu ludzie jeszcze nie wiedza co to PANDORA.....Polska ...żal

Gość bluzka w krowe
charmsy...jezuuu nie zesraj sie..co na rozpoczecie roku w gimnazjum potrzebujesz:O zwij jak chcesz pandora, nie pandora bransoletka jest okropna:O do tej od "zal"...nastepna idiotka z gimnazjum???

Gość Jamajka-1985
bluzka na krowie, to Ty chyba chcesz sie zesrac, tak sie irytujesz :o Mialam nadzieje, na jakies sensowne rady, a nie na "bo mi sie nie podoba" i ocene w stosunku do cen bransoletki Pandora, a nie jakiejkolwiek. Charms to sa takie dyndajace zawieszki, a Pandora to taki typ koralikow, jak na tej aukcji i czegos takiego poszukuje. Za 10 zl to ja wiem, ze warto kupic, bo bo w katalogu Avonu tyle kosztuja 3 koraliki. Pewnie, fajnie byloby za 10 zl kupic zielona Pandore bransoletke , do tego naszyjnik i koraliki, ale tak sie sklada, ze ten komplet kosztuje juz 20 i za 10 na pewno nie pojdzie. W ogole nie ma na Allegro ZADNYCH Pandor z tyloma koralikami za 10 zl. Jak mi znajdziecie, to kupie od razu :(

Gość Jamajka-1985
*jak na tym zdjeciu linku do aukcji nie zamiescilam, bobys mi chyba przyciela, ze aukcje promuje :o

Gość bluzka w krowe
dziewczynko, wiemy co to pandora, bransoletka modulowa itd pytalas czy warto wiec kazdy ci tu napisal:O czego jeszcze oczekujesz? pracy doktorskiej na temat charmsów????? co druga malolata smiga w takim badziewnym czyms wiec nie widze powodow zeby sie zachwycac tylko dlatego ze to pandora....pretensjonalna panno:O

Gość Jamajka-1985
Prosze bardzo, mozesz sie zapoznac z cenami KUP TERAZ :o http://allegro.pl/listing.php/search?string=bransoletka+pandora+charms&from_showcat=1&category=0&buy=1&clear_cookie=0&distance=1&from_showcat=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&sg=0&state=0&city=&order=p&postcode=&price_from=&price_to=&view=gtext&change_view=1

Gość bluzka w krowe
swoja droga to smutne ze nie mozesz wyciagnac z portfela konkretnej kasy na cos gustownego tylko zbiereasz pieniazki z kieszonkowego na pandore:D:D:D:D:D

Gość Jamajka-1985
Ciekawe, gdzie mieszkasz, ze co druga malolata nosi cos takiego? U mnie jakos nie widzialam.

Gość bluzka w krowe
oprócz tego to jeszcze naucz sie wklejac linki :D::D:D:D:D:D:D

Gość bluzka w krowe
byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ha ha ale jaja
nie gustuje w takich kiczowatych bransoletkach. jest wg mnie brzydka i za darmo bym jej nie chciala no ale o gustach sie nie dyskutuje

Gość Jamajka-1985
Bluzka w krowe - jestes dziecinna. Po pierwsze - z nicka wnioskujesz, ile mam lat? :D Po drugie - jakos mam wrazenie, ze ciskasz sie tak, ze to CIEBIE nie stac na Pandore :) juz nie mowa o tej konkretnej bransoletce, ale Ty czynisz mi wycieczki osobiste na temat tego, na co wydaje moja kase???

Gość Monique2222
to jak Ci tak bardzo się podoba to ją poprostu kup a nie pytaj sie nasz o zdanie. mnie się nie podoba i tyle

Gość Jamajka-1985
bluzka w krowe - ta strona, dziecko, tnie linki. Ale wpisz w wyszukiwarke allegro "bransoletka pandora charms" i "kup teraz", a pozniej zapoznaj sie z cenami :P

Gość Monique2222
wogole mamy chyba inne gusty bo ja gustuję w zupelnie innych bransoletkach więc ta dyskusja nie ma sensu

Gość Monique2222
a za te z allegro mimo ich wartosci nie dalabym ani 20 zl chyba ,żebym je sprzedala podtem bo są moim zdaniem brzydkie i już