Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Zobaczcie ten film o pasożytach.Czlowiek mial kolonie tasiemców w sercu!

Polecane posty

Obejrzyjcie ten film na koncu stronki.Jestem w szoku po tym co zobaczylam.Prawie kazdy z nas ma w sobie pasożyty i robaki.Ale najbardziej wstrzasnelo mnie to co zobaczylam od 10 minuty na tym filmie-tasiemce w sercu!!! http://gronkowiec.eu/pasozyty-wlosoglowka-zakazenie-wlosoglowka-wlosoglowczyca-trychocefaloza-naturalna-kuracja-ziolami.html

Zobaczcie jeszcze od 15 minuty czlowieka,ktorego swedziala skora i co sie okazalo-mial pod skora robaki!Po kuracji lekami te robaki przebijaly jego skore i wychodzily:O

Gość kaiess83
Straszne,ale nie jestesmy w stanie uniknać zakażenia bakteriami na co dzień...Przeciez to jest wszedzie w owocach,warzywach,pizzy nawet w przegotowanych potrawach.....

Gość ceer
nie bede ogladac takich rzeczy bo na pewno zwrócę, powiedzcie lepiej jak pozbywać się pasożytów? Łee nie chce zeby cos we mnie siedziało:o

Chcesz czy nie i tak napewno masz jakiegos pasozyta w sobie,tak jak my wszyscy.Znajac siebie napewno wpadne w paranoje(o ile juz nie wpadlam) i bede teraz doszukiwac sie w sobie i dzieciach pasozytow i robakow!Boze i jak tu zyc,skoro wszedzie na czlowieka cos czycha:O

Gość ryreyrety
niech zgadne: autorzy filmu sprzedają jakiś ziołowy "lek" na pasożyty?

Gość ryreyrety
tzn pewnie większość ludzi ma jakiegoś tasiemca czy coś w tym stylu ale ziołami się tego nie wyleczy

Gość ryreyrety
i nie ma tego jak zdiagnozować bo niby gdzie przeprowadzają testy na wszystkie możliwe pasożyty?