Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniiifromtheblock

sram na was bidole

Polecane posty

wystrój Twojego mieszkania idealnie komponuje się z poziomem Twojej inteligencji:)

Kochana, a skąd wiesz, ile my mamy pieniędzy na koncie, wtórna analfabetko?:D Pieniędzmi w Eurobusinessu chcesz za dom zapłacić?:D

1 ) koleżanko. 2 ) odpisałam Ci jako jedna z pierwszych , że nie jesteś brzydka jak piszesz, i że temat jest żałosny. 3 ) jak tu na Cb nie wjeżdzać jak zaczynasz od sram na was , zasrane bidolki ??

Gość metinarzek22
METIN

Gość jenniiifromtheblock
ilusion nie chodzi mi o tejn topik na wielu wczesniejszych bylam obrazana

Gość jenniiifromtheblock
:) ide :) bu dnudno tu narazie zeganjcie:)paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bedzi mi was brakowac :Ł)Ł) hahaha

poza tym jenniii,co to za sztuka wyciąć kilkadziesiąt kawałków papieru wielkości banknotu,na wierzch położyć 50 lub 100,spiąć czymś białym i zrobić se foto?

bo oni nie mają życia poza produkowaniem się na kafeterii , nie powinnaś była brać tego co tu piszą do siebie

Autorko, coś nie widać tej kasy - na ścianie tanie ozdoby, w pokioju dziecięcym klamoty od prania i prasowania, pościel nie pierwszej świeżości i jakości, ty sama jakoś szczególnie się nie prezentujesz. Może i nie brak CI kasy, ale napewno brak Ci klasy! Poza tym nikt normaqlny nie wkleja swojego zdjęcia z gotówką. Nie boisz się że ktoś Cię namierzy i okradnie ?

ja tam się nie chwale że dużo mam a robić sobie zdjęcia z kasą nie potrzebuje.chyba masz jakiś problem, pewnie z biednego domu wyszłaś to się teraz nacieszyć nie możesz, i musisz się chwalić. zrób zdjęcie ile zapłaciłaś za psychologa, przecież cię stać to bądż hojna, bo pewnie sobie d..ę podcierasz tą forsą . żałosna jesteś

Gość he he he
Po łóżku na którym siedzisz widać, że jesteście biedni. Pościel też najtańsza z Lidla, a brak miejsca na suszarkę i deskę do prasowania świadczy o tym, że nie macie nawet balkonu i wolnej przestrzeni w łazience. Wózek, hulajnoga i rowerek dla dziecka z najtańszej kolekcji też z jakiegoś supermarketu. Nosisz tanie ciuchy i nie znasz podstaw ortografii, a to też mówi samo za siebie. Nie stać was na dom i musieliście wziąć kredyt na drobne wydatki. Przegrałaś życie i musisz wyrzucić swe żale na kafeterii, jak reszta przegranych tutaj osób. Współczuję ci i nie martw się, kredyt się spłaci za kilkanaście lat i będziecie wolni od długu. ps. Jesteś przeciętnej urody i trochę za chuda. No i powinnaś w końcu poprosić męża, żeby zasponsorował ci licówki. Pozdrawiam.

Do tego tandetne łóżko, starej generacji kaloryfery. Śmiemniasz i tyle:) I masz coś nie tak z beretem.

Gość jenniiifromtheblock
powiedyice mi po chuj mma remontowac miesykanie ktore yaray spryedaje debilie hehehe

he he he - no cóż trudno sie nie zgodzić :D chyba ją rozgryzłaś dokumentnie chociaz podejrzewam, że to zdjęcia sciagniete z nk przez jakąś zazdrosną koleżankę i tyle.. przeciez sama widzi, jak to wygląda, nikt nie jest tak głupi :O

Gość takie tam duperele
Po co dyskutujecie z tą kretynką? Nasrajmy na nią zbiorowo bo na nic innego nie zasługuje :(

Po to żeby było więcej warte :) 🖐️ Ps. Jak się maluje ściany, to najpierw się je równa i gładzi. To taka dobra rada na przyszłość ';)

Gość he he he
No ale wózka, hulajnogi, suszarki, deski do prasowania, łóżka, pościeli i twoich ciuchów nie sprzedajesz, a przecież też są bardzo ubogie tak, jak twoje mieszkanie.

ERUDYKa bravoooooooooo Do AUTORKI----- dla mnie jestes popapranym pustakiem, pustym antałem po winie i nic wartym człekiem. Puknij się w ten twoj pusty łeb. Jak mozna byc jaką materialną suką. Jeszcze zapłaczesz

Gość he he he
very interesting .. not - nic tak nie boli, jak szczera prawda ;-)

Gość 10101019nkiklokjk
dolomit?

Dobry psycholog potrafi czynić cuda... Napewno Ci pomoze... A czemu mówsz gwarą i niepoprawnie po polsku? Klasy nie kupi sie za całe worki pieniedzy... Urody nie masz ale też ludzi nie straszysz tak na 3+ Szkoda mi Ciebie..... Pokaż innym ile masz kasy to znajda sie tacy co sie tym zainteresują

Gość gotowanie w tajin
zapraszam do obejrzenia nowej kolekcji tagine - marokanskich naczyn do gotowania. Zdrowe i egzotyczne gotowanie. marokostyle.com

Gość vfrewdwdswdfew
kasa wzieta z prowidenta - widizalam laske jak wychodzila z takim okropnym pazdziochem po drugie kup dziecku fajniejszy rowerek bo ten ma tak zuzyta kierownice ze feee