Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssaraaa

płaska pupa, pomocy :(

Polecane posty

Gość sssaraaa

Otóż mój problem polega na tym, że mam płaską pupę :( jestem dosyć szczupłą osobą, więc próbowałam przytyć, ale mam szybką przemianę materii więc bardzo ciężko mi jest przytyć. Czy macie jakiś dobry sposób na płaską pupę? Może jakieś ćwiczenia lub samodzielny masaż w domu? Albo może jakiś krem? Czy po prostu powinnam nadal starać się przytyć ?

Gość pstrąg_
brasil butt lift- można dobrać program ćw w zależności od problemu- płaska, tłusta, wisząca itp lub kilka problemów naraz; 8 min buns- mniej skuteczne, ale łatwe i krótkie

Gość sssaraaa
a mogłabyś mi jakoś wysłać ten program ćwiczeń? Lub gdzie mogę to znaleźć?

Gość szuszka
Akurat pośladki najszybciej "reagują" na trening więc już sama ta świadomość powinna zadziałać na twoją determinację. Wydaje mi się,że najodpowiedniejsze w twoim przypadku byłoby bieganie. Przy takim ruchu mięśnie pośladków pracują najefektywniej. Na facebooku hellhound jest parę interesujących informacji na temat biegania jak będziesz miała czas to przeczytać:

Gość pstrąg_
8 min buns masz tutaj http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM brasil butt lift musisz sobie ściągnąć z netu albo kupić, bo to jest kilka płyt. jest chyba zresztą temat o tym- albo gdzieś tutaj albo na wizażu. poszukaj sobie

Gość sssaraaa
właśnie słyszałam, że dobre na pupę są przysiady.. Co o tym myślicie? Czy pomagają?

Gość słodki trener
Przysiady też trochę działają na pośladki.. bardziej bezpośrednio na uda. Na pośladki lepsze są od przysiadów są wykroki :) Trzeba pamiętać aby przy wykraczanej nodze stopę trzymać mocno na ziemi i żeby kolano nie wychodziło poza płaszczyznę stopy.

Gość sssaraaa
Jeśli będę robiła te ćw. 1 dziennie, ale codziennie, to po jakim czasie będę mogła zauważyć efekty? Czy ktoś tego próbował i może mi powiedzieć? :)

Z początku nie robiłabym tych ćwiczeń codziennie... pozwól mięśniom się regenerować i budować. jak osiągniesz już jakiś stopień wytrenowania to będziesz ćwiczyć częściej

Gość sandrinia
mozna miec chuda pupe, ale wazne żeby byłą jędrna i spręzysta...hmmm jednym slowem chodzi o to zeby ją pdonieść do góry, a nie tylko spalac to co sie jeszcze na niej ma. w tym celu proponuje stepper :) ja cwicze na nim zeby spalic wiec robie to na wysokich obrotach, czyli lekko i szybko zeby byly wiesze miesnie polecam cwiczyc na niskich czyli im ciezej i wolniej tym lepiej polecam stepperek Body Sculpture - ma dobrą regulację http://www.sport-shop.pl/stepper-body-sculpture-skretny-z-kolumna-bs-1650-p-3037.html

Dziewczyno, zapisz się na jakis ostry fitness z nastawieniem na mięśnie pośladków. W każdym szanującym się klubie, na przykład Fitness Parku Warszawianka znajdziesz takie zajęcia. Płaska pupa to nie problem, takie mięśnie można sobie wyrobić, tylko trzeba ćwiczyć. Nie tyć, tylko ćwiczyć.

Gość sssaraaa
mam 15 lat i nie zabardzo moge sobie pozwolić na steper, nie mam pieniędzy, a że mam małe mieszkanie to rodzice mi nie kupią, bo nie ma na to miejsca

Gość ggghhhhu
steper można kupić za 100 zł w każdym hipermarkecie albo sportowym . ma pewnie ze 30x40 cm i bez trudu można go schować gdziekolwiek. nikt ci nie każe kupować wersji dla fitnesklubów za 1000 zł z komputerem, uchwytami na ręce i zajmującego pół pokoju poza tym jak masz 15 lat, to na 90 % tyłek ci jeszcze urośnie. przekonasz się z czasem, że organizm kobiety lubi tam magazynować tłuszcz.ja zawsze byłam chuda, nadal jestem, ale teraz (przed 30stką) mój tyłek wygląda jakbym miała wszczepione implanty, mimo że przytyłam max ze 3 kilo od czasu gdy byłam nastolatką

Gość gość
Ćwiczenia

Gość adaaaaaK
biegaj dziewczyno, rób przysiadu i wykroki tak jak ktoś wyzej napisal pośladki najszybciej reagują, zwłasza w młodym wieku:) nie kupuj zadnych sprzetów bo to czysta głupota, bez przyrządów bedziesz miała świetne pośladki, tylko ćwicz 3-6razy w tygodniu (np. biegaj 3 razy w tygodniu a reszta to ćwiczenia w domu np "brazylijskie pośladki" Ewy Chodakowskiej, zwykłe przysiady i 10minutowe ćwiczenia MelB na pośladki. wszystko znajdzisz na youtube)