Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxzałamana

zerwać?

Polecane posty

Gość xxzałamana

witam , mam problem z moim chlopakiem ..;/ mial on dziewczyne 1,5 roku i bardzo był w niej zakochany .. ja uwazam ,ze dalej ją kocha ,ale on zaprzecza. Jesteśmy razem juz poł roku ale jest dalej wobec mnie taki obojętny.Mówi ,ze to samo przyjdzie jednak nie chce sie zakochac tak jak wczesniej .. ..czuje sie jakbym była jego kolezanka .. nie dziewczyną .. heh chce z nim byc ale wiem ze on dalej mysli o byłej.. nie wiem juz co mam robic .. powinnam zerwac?

Gość nie jesteś gorsza, ale....
odpuść go sobie, sam nie wie czego chce i w dodatku nie umie szczerze się do tego przyznać.

Gość xxzałamana
ehh duzo osob mi juz tak doradziło.. chyba sama nie chce sie z tym pogodzic..

Gość nie jesteś gorsza, ale....
nie chcesz być przecież plastrem na rany , kiedyś trzeba je przecież zdjąć i wyrzucić:) i on tak zrobi:(

zerwij. wiesz jestem dziewczyną, kobietą, masz swoje zasady, masz swoja godność i nie pozwól na to, byś była jego zabawką. przeszłam parę związków i nigdy z niczym się takim nie spotkałam, ale proszę Cię, bądź stanowcza, bo co to za związek, jeśli czujesz się jak koleżanka? do cholery w związku masz czuć sie potrzebna, kochana i wspaniała, koleżanek może mieć pełno, a dziewczynę tylko jedną, i jeżeli teraz się tak czujesz, to pomyśl jak będzie później, skoro On nie przestanie. to związek bez dalekiej przyszlości, bez jakiejkolwiek. wiem, że pewnie jest Ci trudno, bo pewnie parę miłych chwil było, ale zabawką być nie możesz, szczególnie w rękach, kogoś bliskiego. życzę powodzenia.

Gość xxzałamana
Dokładnie.. jestem jego dziewczyną i chce żeby mnie tak traktował .. tak jak sie powinno to robić ... dusze sie w tym związku i musze cos z tym zrobić bo zwariuję. Fakt bylo duzo miłych chwil ,ale nie moge zyc ze swiadomościa ze jest ta druga.. i zawsze gdy będzie wyglądał na zastanowionego będę myśleć ze on mysli właśnie o NIEJ ;/ .. Dziękuję za odpowiedzi ! :)