Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalamburr

Czemu wielu Polakow/Polek odradza zwiazki z obcokrajowcami

Polecane posty

Gość truelie
aha, czyli inteligentny facet to taki, ktoremu nie przeszkadza, ze jego obecna dziewczyna poszla do lozka powiedzy z 50 facetami, z tym z 20 odplatnie. Przeciez czlowieka nie ocenia sie przez pryzmat seksu...

Gość mogę odpowiedzieć
Jeden z Belgów, z którym była moja przyjaciółka rozmawiał z nią o małżeństwie i dzieciach, a w międzyczasie umawiał się z inną na randki. Wyjechał na jakiś czas z kraju, kontakty były nadal częste, a jak wrócił był zimny i przyznał, że coś się zmieniło. Ona przycisnęła i okazało się, że spotyka z kimś za jej plecami.

Gość truelie
ale ja nie pisze o tobie. Poza tym jak nie oceniamy przez pryzmat seksu, to nie oceniamy i nie ma znaczenia, czy ktos przespal sie z 10 czy 50 osobami. Na pewno inteligentny facet bedzie mial szacunek do kobiet z taka przeszloscia...

Gość mogę odpowiedzieć
Kurczę zdesperowana Ty jeszcze młoda babka jesteś, za młoda na kilka długich związków (mniej niż 10) ;-)

Gość truelie
dlaczego przegielam? co jest zlego w seksie za kase, skoro nie ma on nic wspolnego z uczuciami i nie nalezy oceniac czlowieka na podstawie zachowan seksualnych?:)

Gość * ma
Wszystkie glosne historie maja wspolny watek,mianowicie - gehenna zaczyna sie wtedy,jak kobieta ulegajac namowa meza,wyjezdza do jego kraju. Regula jest zmiana jego zachowania - z opiekunczego,troskliwego meza i ojca,staje sie tyranem absolutnie nie liczacym sie z zona i traktujacym ja na zasadzie rzeczy. Czytalam pare ksiazek,opisujacych tragiczna walke kobiet o odzyskanie wolnosci. Chyba najglosniejsza historia do dzisiaj jest walka amerykanki Betty Mahmoody opisana w ksiazce "Tylko razem z corka".Na podstawie jej wspomnien powstal film pod tym samym tytulem : http://www.filmweb.pl/film/Tylko+razem+z+c%C3%B3rk%C4%85-1991-104633 Wstrzasajaca relacja z jej zycia,przyprawiajaca o dreszcze ! Polecam kazdej dziewczynie,ktora planuje zwiazek z muzulmaninem. Mozna dowiedziec sie jakie zasady obowiazuja w krajach ,w ktorych rzadza islamisci. Moja przyjaciolka od wielu lat jest w szczesliwym zwiazku z iranczykiem,ale nigdy nie zgodzila sie i nie zgodzi nawet na odwiedziny w jego kraju.Wiele razy ja prosil o zgode,zeby i jego rodzina mogla przytulic (sic!) ich dwie corki ,ale zawsze odpowiada mu,ze nie ma nic przeciwko temu - niech przyjada przytulac je tutaj ! Rownie glosna byla tu na wyspach,historia dwoch dziewczynek. Matka Angielka,ojciec bodajze z Sudanu.Dziewczynki w wieku 12 i 15 lat wyjechaly za namowa ojca tylko na wakacje do Sudanu. Okazalo sie,ze poza plecami zony przyrzekl je jako zony ,jakims kuzynom. Jednej z nich po wielu latach walki,jaka stoczyla ich matka,informujac media, organizacje do spraw walki o prawa kobiet - udalo sie wrocic. Jednak nie udalo sie jej odzyskac syna. Zostal pod opieka drugiej z siostr,ktora nie miala szans na wydostanie sie z piekla. Polki tez byly juz ratowane z opresji i to wiele razy. Ale nie kazda rodzine stac na wynajecie firmy dedektywistycznej ....

Gość mogę odpowiedzieć
No chyba, że długi związek to np. 1 rok i zaczęłaś, jak byłaś bardzo młoda...

Gość mogę odpowiedzieć
Wydaje mi się, że każdy ma swoje zasady, żyje jak chce i super :-) Szanujmy się Kobiety, bo nikt nas nie uszanuje. Dlatego warto ucinać tematy, w których zdesperowani panowie wyzywają Polki od suk i dupodajek wrzucając wszystkie do tego samego worka.

Gość no takaaa
ten moj Belg byl w 2 zwiazkach po 10 lat kazdy, ze swoimi ex zyje w przyjazni, facet raczej uczciwy ale za stary aby chcial cos zmieniac juz mi powiedzial, ze ja lubie zmieniac facetow a on taki nie jest zawsze mialam mlodszych facetow teraz pierwszy starszy o tez zle zeby nie bylo nie poszlam z nim do lozka na 1 randce a po 2 miesiacach znajomosci w realu

Gość mogę odpowiedzieć
zdesperowana: młodziutko wyglądasz na zdjęciu :-) stąd to zamieszanie :-)

Gość mogę odpowiedzieć
no takaaa: a skąd on ma takie info, że lubisz zmieniać facetów??

Gość no takaaa
tak to juz ten nasz kraj zbudowany, ze facet im wiecej ma kobiet tym jest lepszy macho, a kobieta na odwrót zwykla dz..ka :o

Gość no takaaa
no bo ja taka glupia mu opowiadalam ale to chodzi raczej o zmiany zewnetrzne a nie o ich charaktery to normalne ze jezeli facet ma problemy z higiena lub z ubiorem to ja to zmieniam bo facet to moja wizytowka i ja sie wstydzic nie bede ( o takie zmiany mi chodzilo) ja mma taka wade, ze za duzo opowidam bo znalam tak roznych, dziwacznych facetow ze moglabym ksiazke napisac :D

Gość shushanik
A ja mam męża Orminanina , i mieszkamy w USA .Róznica kultur O G R O M N A! tajemnica związku-akcpetacja i tolerancja

Ormianie (orm. Hajer, ) - naród indoeuropejski zamieszkujący początkowo obszar Zakaukazia i Wyżyny Armeńskiej, posługujący się językiem ormiańskim. W wyniku wielowiekowych emigracji, obecnie częściowo rozproszeni, tworzą 5-milionową diasporę. Jednym z filarów tożsamości Ormian jest przynależność do jednego z trzech głównych Kościołów ormiańskich. Ormianie to starożytny naród, szczycący się 3000-letnią historią. Jednocześnie to najstarszy chrześcijański naród na świecie - chrzest przyjęli w 301 r. n.e. )