Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalamburr

Czemu wielu Polakow/Polek odradza zwiazki z obcokrajowcami

Polecane posty

Gość no takaaa
jestem widze ze czerwone uciekly wracajac do mnie wlasnie z nim gadalam, chyba przemyslal maila ktorego mu rano naskrobalam, pogadalismy milo, normalnie , teraz juz wiem gdzie jest problem;) 🖐️

Gość mogę odpowiedzieć
Gdzie jest problem? :-) Zajrzę jutro, dobranoc

Gość shushanik
a ANDRZEJ K, super info większosc Polaków myśli ze jak któs jest z Armenii ( wyglądają troche inaczej niż Europejczycy) to jest muslim. Nie wiele osob wie ,że Armenia przyjęła chrzest dużo wczesniej niż Polska , a oprocz tego dla ciekawostki powiem ze w L.A . więcej niż 70 tys, a ja mieszkam w ormiańskiej dzielnicy

Gość monasir
moj maz jest z iranu, tak bedzi e cie bil, wezmie sobie druga zona , sprzeda cie,, i jescze wiecej takich glupot ze szok, bedziesz rodzic mu taliby!poznalismu si e europie, potem wyjechalam do nieg bylismy tam 3lata, znam jezyk, perski, prcowaąlm tam i nic mi si e nie stało pozaty z e to krajw yznaniowy i tzreb a chodzic w mantach i miec głowe zakryta, lato przechlapane, rodzina super na pozimie i zamozna.Moj maz nie zmienil sie , moge nawet powiedziec ze czasem bym chcil zeby był praktykujacym mzulmanem.nosi mnie na rekach, lubi a go moji znajomi i polowa Londynu si e u niego leczy:)ma brytyjski paszport i dzieki temy smiga po całym swiecieOstatni bylismy w pl, ale mu sie nie podobało,zimno, biednie brzydko.Nkomu , ni e odradzam tylko to kwestja nie narodowosci tylkoosob,Wczesniej mialam włocha, greka, sa secyficznni:)

Gość Popo67
monasir? moglabym z Toba porozmawiac? moj mail paulinka67@hotmail.fr, tez mam chlopaka z Iranu

Gość nene...
hej . ja mam meza obcokrajowca moja kolezanka ma narzeczonego z iranu .. maja sliczna dziewczynke ZOE.

Gość LOLLLLLLLLLLLLL
Najsmieszniejsze jest to jak sie kazda tutaj zapiera ze ona z zadnym arabem czy murzynem... LOL.... Moim zdaniem wiekszy problem jest gdy facet jest muslimem i tak naprawde sama narodowosc ma juz mniejsze znaczenie. Moja kolezanka zadawala sie kiedys z jakims turkiem i kiedy doszlo do rozmowy o dzieciach zrozumiala ze ten wielce romantyczny facet ma ja tak naprawde gdzies. Oczywiscie ze jej odradzalysmy ten zwiazek, ale ona glupia brnela w to g... twierdzac ze facet jej obiecal ze przed slubem podpisza umowe i ze jak im sie urodzi dziewczynka to bedzie katoliczka a jak chlopak to muzulmaninem. W zyciu wiekszej bzdury nie slyszalam! Dzieki Bogu facet sie nia znudzil. Moj maz jest z Nigerii, wiec uwaga: jest murzynem (O Boze, to straszne!). Jest katolikiem, wiec podstawowy system wartosci mamy ten sam. Kulturowe roznice sa smaczkami w naszym zwiazku a nie problemem

Gość squ
"Najsmieszniejsze jest to jak sie kazda tutaj zapiera ze ona z zadnym arabem czy murzynem... LOL..." A co w tym takiego śmiesznego? Myślisz że wszystkich kręcą kolorowi? Ja nie lubię ani innego koloru skóry ani innej kultury. Jestem z obcokrajowcem ale kolorowi to nie mój typ, z pewnością wiele Polek tak ma.

Gość a ja mam na oku
Irakijczyka i ona tez ma mnie na oku ;) i postaram sie, zeby cos z tego wyszlo :) super facet, przystojny, ale troche zbyt niesmialy, tak jak ja, dlatego to wszystko ma takie slimacze tempo :o

Gość a ja mam na oku
on* :P

Gość Poniewaz ze swoim wygladem
stylem i elokwencja nie maja szans na zwiazek z obcokrajowcem.

Gość a ja mam na oku
i chyba cos w tym jest, Ty nade mna :) powaznie. a najwiecej to sie i tak madrza ci, ktorzy i zadnego Polaka/Polki nie maja :D znam to, pisze na przykladzie swoich znajomych :o

Gość pisalam o mammografii
bo sa uprzedzeni jak wiekszosc naszego narodu, zupelnie zamknieci na obcokrajowcow i w ogole mam dosyc takiego podejscia, podejrzewam, ze gdybym miala partnera obcokrajowca to wiedzialaby o tym tylko najblizsza rodzina, nie mialabym ochoty sluchac wywodow calej reszty :o:o

Gość kawa na lawie
Powiem wam że jak idę z moim chłopakiem i odezwę się do niego po angielsku to zazwyczaj Polacy rzucają nam spojrzenie spod byka. Komentarze się zdarzają. Wg. Mnie Takie coś pokazuje jakimi oni są zakompleksionymi dupkami którym brak kobiety (mało która chce być z burakiem).

Gość byla sobie
Czy ja wiem, moj chlopak jest Anglikiem i wszyscy go lubia wlacznie z rodzicami. Wlasciwie to czasem nawet zapominaja, ze on jest cudzoziemcem i nadaja do niego po polsku.