Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina0000

pomocy ciaza??

Polecane posty

Gość karolina0000

witam wszytskich mam takie pytanie czy jest mozliwosc zajscia w ciaze jesi wspolzylam w 6 dzien okresu ogolnie cykle mam po 29 30 31 dni nie wiem jak obliczyc dni plodne w tym problem wiem ze nie skonczyl w srodku chociaz nie jestem pewna... do tego dodam ze po 2 nastepnych dniach po stosunku mialam delikatne plamienie krwia i taki sliski sluz... czy moge byc w ciazy kiedy mam dni plodne prosze o szybka odpowiedz !!!!!!!!!!!

Policzmy- 29 dni czyli jajeczkowanie masz 14 dni wcześneij (15 dzień cyklu), plemniki żyją do 5 dni (6 dni po okresie + ile dni trwa miesiączka - to będzie dzień cyklu np jeśli trwa 5 to bedize 11dc) 11dc+5 dni na "przeżycie" plemników.....oooops czyli do 16 dc plemniczki szalały :) teoretycznie mogłaś zajść. Aaa i śliski śluz- dzień płodny bez wątpienia. Czy to dobra wiadomosć?

karolina wczoraj się pytałaś o to samo chyba 6 razy zakładając te same topiki i dzisiaj to samo

Gość beti28
hehe ja mam synka ktory zostal poczety w trakcie miesiaczki ale u mnie byla to zmiana klimatu

Gość karolina0000
licze i licze i nie moge sie doliczyc czyli mniej wiecej kiedy mialam plodne??????????

Gość lkdd
ile razy bedziesz o to samo pytac???

Jeśli 2 dni po seksie miałaś objaw śluzowy to dokładnie wtedy był "szczyt płodności", a plemniki jak pisałam żyją do 5 dni.... Ale żeby zajść tak za pierwszym razem trzeba mieć fart. A jak to nie jesteś pewna czy skonczył w środku czy nie?

Gość karolina0000
wcale nie taka dobra wiadomosc mam nadzieje ze to nie prawda dziekuje Ci za obliczenia :) pozdrawiam

Gość karolina0000
nie skonczyl w srodku ale slyszlam ze zanim chlopak skonczy to w trakcie sosunku znajduje sie taki plyn co zawiera plemniki jescze przed wytrryskiem o prawda?? czytalam o ym na necie??