Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susana ... S

W związku z tym,że faceci są teraz materialistami, zepsutymi do szpiku kości

Polecane posty

Gość Susana ... S

i prostakami - postanowiłam poszukać sobie mężczyzny w przedziale wiekowym między 40 a 50 :) to pokolenie jest o niebo lepsze:P

Gość i myślisz że kogokolwiek to
obchodzi?

Gość Susana ... S
i o to dowód :O kolejny/a z klasą :P

Gość Wiolunia
ja mam faceta o 10 lat starszego i powiem Ci ze to jest TO!

Gość Susana ... S
ja tez chce mieć takiego 10 a nawet 20 lat starszego:classic_cool:

Gość kaczy kuper :)
moj ma 46 lat i jest super :) Lepszego i trak nie znajdziecie, ale szukajcie :)

zgadzam sie, ale to kobiety zepsuły facetów. Same siebie nie szanuja, wszedzie teraz mozna zobaczyc gola dupe i cyce w mediach, a faceci sie tak chętnie nie obnażają byle gdzie, bo maja szacunek do siebie i swojego ciała. Tak wiec zaczeli traktowac kobiety przedmiotowo. Poza tym kobiety same stawiaja sobie coraz wyzej poprzeczke, chca byc idealne, niezalezne, bogate, jedna drugą gani za brzydki wygląd, brak pracy itp...Nie pozwalają facetowi sie zatroszczyc o siebie! Nie dość, że dają się dymać za darmo, to jeszcze dopłacaja do tego interesu, bo kupuja antykoncepcje, placa za siebie w restauracji itp...

Gość Wiolunia
i masz rację:D tacy mlodziani sa niedojrzali ! nie warto sie angazować ja jestem z moim szczesliwa i nieliczy sie wiek!bo w sumie rocznikowo jest 11 lat roznicy i jestem pierwszy raz w zycuy SZCZESLIWA,a to nie pierwszy moj chlopak.. poprzedni byli za mlodzi :D

Gość Susana ... S
gdzie znalazłyście takich starszych facetów?:) przecież do klubów nie chodzą:( chyba, że do klubu seniora:D

Gość widac starsi maja co dymac
a te glupitkie gowniary mysla ze oni sie w takiej smarkuli zakochaja :D maja po prostu darmowe dymanko a jak sie znudzi to sie wymieni na inna bo te dzisiejsze smarkule to sie tylko do tego nadaja

Gość Wiolunia
poszlam na randke z takim chlopakiem i akurat szlismy do jego kolegi i kolezanki i wlasnie ten 'kolega' jak go zobaczylam ... aa uslyszalam .taki dojaly <mmm> mialam szczescie bo rozstal sie z kobietai byl sam..ma wlasne mieszkanie -zadbany i wg ;D juz pol roku razem...

Gość Wiolunia
widac starsi maja co dymac nie kazdy ejst taki jak Ty.A dziewczyna jak ma troche oleju w glowei to wyczuje faceta.Sa wyjatki i nie kazdemu dymanie w glowie,bo akurat MY robimy to wtegy kiedy ja tego zapragne:Dglupio Ci? a wiem ze na lewo nie chodzi bo kazda wolna chwile spedzamy razem,zreszta mieszkamy w malutkim miateczku kazdy wzystko wie:D

Gość kaczy kuper :)
dlaczego wszyscy tylko o seksie, co sie stalo z uczuciami? Juz naprawde tak zdenegerowaly sie wszystkie uczucia? Myslalam naiwnie, ze mimo wszystko ludzie ( zarowno kobiety jak i mezczyzni) pragna jednak milosci, ale wyglada, na to, ze to tylko moja glupota :(. Teraz mamy epoke nie kobiet imezczyzn tylko jak wynika z postow : zdzir i rozplodnikow. Smutne to.

Cholerka, czy jako, że nie jestem materialistą i wychodzę z założenia, że nigdy większych pieniędzy mieć nie będę, bo nie mam zamiaru gonić w tym kierunku, wolę robić coś ciekawego, inspirującego i spokojnego, czy to oznacza, że ktoś mi popierniczył coś w metryce i jestem z przedziału wiekowego 40 - 50, sam o tym nie wiedząc?! Normalnie chyba założę taki temat pomiędzy "czy z powodu silnego wiatru mogę być w ciąży" i "jakiego koloru stringi założyć w deszczową noc?" :P