Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggdgbuuqwbduqewfb

grubi faceci, czy sa czegos warci.

Polecane posty

Gość ggdgbuuqwbduqewfb

Zwiazalybyscie sie z kims takim, tj z grubym facetem?

Gość Pigwinka ee

Gość Pigwinka ee
heh wyglad nie ma znaczenia..ale zeby to zrozumiec trzeba do tego dojrzeć...

Gość knmsgld
sa warci kupy gowna i loju

Gość ggdgbuuqwbduqewfb
No ale facet powinien pociagac fizycznie, bo jesli nie pociaga to jak z nim byc ?

Gość Pigwinka ee
Dziewczyno..jedną bedzie pociągał a drugą nie.to kwestia gustu! Ty myslisz ze szczuply facet jest idealny a grubszy juz ham i idiota?zalosne

Gość kiakx
Nic nie wart ja sie zwiazalam ze szczuplym potem on sie spasl (sam) nie dosc ze mial malego to teraz calkiem zawala go brzuch Jest zero seksu !

Gość ggdgbuuqwbduqewfb
Nie mysle tak, ale gruby chyba o siebie nie dba i bedzie smierdzial pewnie jest tez obrzydliwy i nie ma manier.

Gość ggdgbuuqwbduqewfb
kiakx No ja mysle podobnie, bo jak ktos zre jak swinia to chyba warty milosci nie jest.

Gość Pigwinka ee
grubszy poprostu albo ma nienajlepsza przemiane materii albo poprostu chce taki byc.. tegutki taki pączuś<mmmm> i to nie oznacza ze nie bedzie sie mył.nie rozumiem was dziewczyny

Gość Ja jestem gruby, mam falna
przeminane materii, ludzie mnie zawsze z gory traktowali isie nasmiewali. Wyglad sie liczy dla ludzi i to bardzo. Tylko, ze mnie juz ludzie nie obchodza, mialem zawsze dobre serce, ludzie dla mnie nie. Nigdy nie miaelm dziewczyny ani nawet bliskiego kolegi. Zyje sam i do tego przywyklem. Nie lubie ludzi.

Gość kiakx
moj ma dobre maniery ale przy innych prysznic bierze codziennie ale i tak czuc troche taki specyficzny zapaszek

Gość ggdgbuuqwbduqewfb
Sam, Jestes sobie winny. Jesescie nic nie warci. Dobra spadam. Zawsze sie znada jakies tu paszczury co swiniakow obronia.

Gość Pigwinka ee
Ja jestem gruby, mam falna nie trzeba sie odcinać od ludzi.Ja nie segreguje ludzi wygladem,mi nie przeszkadza jak chlopak jest pączusiem,szczuply tez moze byc a nie musi.Liczy sie charakter i dobre serduszko

Gość Pigwinka ee
Ja nikogo nie bronie,to ty jestes zalosna i niedojrzala emocjonalnie.zobacz sie na siebie ideal sie znalazl?noto milo poznać. Zmien sie powodzenia .

No i tak sie do mnie ludzie odnosza, nie wiem czego sie mialem spodziewac wchodzac tutaj. Pigwinka ee Nigdy nikt nie patrzl na to jaki jestem w srodku. nikogo to nie obchodzilo, nigdy. Przez tyle lat nie odcinalem sie od ludzi, spotyklay mnie same przykrosci, pomyslalem wiec, ze lepiej zyc samemu i czekac po prostu az czlowieka szlag trai, bo takie zycie jet gowno warte. nigdy nie chcialem byc samotny, ale bylem, jestem i bede.

Gość kiakx
Ja jestem gruby, mam falna Możesz napisac ile wazysz ?

Gość ggdgbuuqwbduqewfb
Pocieszaz swiniaka, a on i tak nigdy nikogo nie znajdzie :P dobra lece swinki :D

Gość meeg24
Mój facet jest przy kosci,nawet troche bardziej niz troche:)ale nie smierdzi!! jest zadbanym czystym,pachnącym facetem i to jak ktos wyglada nie znaczy ze nie jest nic wart bo niby szczupli zawszev sa pachnacy??cudowni?? moim zdaniem ta laska ktora tak mysli jest prózna ..nic więcej.

115 kg na 186 cm wzrostu.

Gość Pigwinka ee
Ja jestem gruby, mam falna nie mozesz tak mowic przeciez to ze jestes pączuć nie dyskwalifikuje Cie w zyciu.zmien troche tok myslenia a napewno bedzie Ci lzej usmiechaj sie i idz smialo rzez zycie a nie patrz na wrednych 'ludzi'

Gość kiakx
Ja jestem gruby, mam falna To sie pociesz ze moj moj 178 wzrost i wazy 132 !

Pigwinka ee Staram sie, ale jak na razie ludzie niszczyli moje starania, nawet usmiech nic nie dawal bo szybko zmienial sie w grymas. Takich ludzi jak Ty praktycznie nie ma

Gość Pigwinka ee
Ja jestem gruby, mam falna przy takim wzroscie nie jestes az taki gruby , ej Ty Ty zacznij siebie cenić!!!

Wiesz ja nie chce sie pocieszac tym, ze ktos jest grubszy ode mnie, ja chce po prostu szacunku.

Gość kiakx
moj je ogromne porcje i duzo lezy nawet w nocy podjada przemiane ma dobra

Ja jestem gruby, mialem nawet rozstepy, ktore smaruje staram sie odchudzac, ale mam slaba przemiane materii :(

Gość Pigwinka ee
Ja jestem gruby, mam falna ja bym Cie tu wyprowadzila z takiego toku myslenia!masz napewno sliczne ciałko:) przeciez kochanego ciałka nigdy za wiele:P tak wiec ja w sumie zmykam bo w sumie kiepska ze mnie pocieszycielka ale pamietaj nie daj sie ! :)

Gość kiakx
najgorsze jest to ze niektorzy tyja nawet z lekow (moja mama jest tego przykladem a byla szczupla i je nawet mniej) ale sa tacy co sie obzeraja!

ja za to nie lubię chudzielców. Facet musi mieć troszkę więcej ciałka ;))