Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic!!??......,

jak go przekonac do zareczyn???

Polecane posty

co mam zrobic?? ja juz tego chce! kazdy wookol mnie sie zarecza tylko ja sama zostalam, mowi mu, ze wszystkie moje kolezanki sie pozareczaly ;/ on mowil ze nie ma kasy na razie na pierscionek... a zapisal sie teraz na prawo jazdy :| no to chyba powienien pierw mi kupic pierscionek a pozniej prawko robic... echhh faceci.. i mamy po 25 lat.. ;[[

Gość barabarabab
Boze dziewczyno, ale jestes dziwna. bo wszyscy wkolo sie zareczaja to ty tez musisz.

ja nie chce bo inni to robia, tylko ja sama tego bardzo chce!!! ;(((((

Gość kogotojakipseudo
też bym wolała prawo jazdy niż koło na palec, odpuść, dja chłopakowi zrobić to czego chce najpierw, a nie zmuszasz Go do jakis zaręczyn, bo KOLEŻANKI JUZ SĄ, TYLKO TY NIE!!!!!!!!!!! Żenada :(

Gość Prawo jazdy jest wazniejsze
niz zareczyny z glupia pipko prawo jazdy to inwestycja w siebie i lepsza przyszlosc zareczyny... skoro tego nie chce, chyba nie jestes mu pisana albo masz jakies wady i musi sie zastanowic czy Ciebie chce na zone

Gość barabarabab
ok rozumiem ze ty bardzo tego chcesz, ale chlopak nie ma kasy a zrobienie prawka jest dla niego bardzo wazna rzecza.

Gość marishha
złap go na dziecko bedziesz miala slub raz dwa

Gość kogotojakipseudo
jak ja bym chciała mieć takie problemy! KUŻWA NO masz całe 25 lat??????????????? rozumiem jakbyś miała 50, ale 25? Znajdź tego, co będzie chciał teraz i już, a nie za pare lat żesz.............szkoda słów

Ok ;) poczekam ile trzeba ;) bo kocham go ;)) juz nie bede naciskac, macie racje ;)