Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azsadfadc

w jakim wieku straciliscie cnote? bolało??(pyt. do dziewczyn;p)

Polecane posty

Gość robię kupę na szybko
akurat w tym momencie doslownie sie posralam

Gość super truperrr

Gość robię kupę na szybko
a mialam 35 lat

Gość niewinna1289
12 lat

Widzę że szykujesz się na ten pierwszy raz:) To czy boli zależy od ciała kobiety jedne boli mniej inne bardziej mnie np. nie bolało wcale. Straciłam dziewictwo jak miałam 21 lat, było to 2 lata temu wiem że w dzisiejszych czasach to dość późno ale mam to gdzieś. Wstrzymywałam się tak długo bo trafiałam na samych palantów którzy myślą że "fajna laska" w dodatku totalna imprezowiczka musi się walić na prawo i lewo, a ja jestem przekorna i pokazałam że wcale nie musi tak być. Piszę Ci o tym żebyś nie żałowała tego co zrobisz i zastanowiła się czy facet któremu się oddajesz nie chce zaliczyć kolejnej panienki i ruszyć dalej.

Gość barabarabab
5 lat tymu cyli jak mialam 18 :-)

Gość kokoko9089
he he oj bolało mocno Nigdy w życiu takiego bólu nie czułam ale pobolało i przestało potem już było ok;) baaardzo przyjemnie hi i krew nie leciała;) a miałam niecałe 15 lat;>

Gość Andżelika Supełek,
ja strzegłam swojej lubej cnoty, by była czysta jak lilia dla swojego męża, zrobiliśmy to w noc poślubną, wcześniej mój narzeczony tylko mnie całował w policzek, dziś dzięki metodzie małżeńskiego kalendarzyka mamy 9 wspaniałych dzieci, 8 letniego Bożydarka, 7 letnią Joanne, 6 letniego Gabrysia, 5 letnie bliżniąta Kamilkę i Kamila, 4 letnią Jadwigę, 3 letniego Bronisławka, 2 letnią Jagódkę i nasze oczko w głowie rocznego Janeczka 👄

Gość alina27l
20 lat, nie bolało, krew sie nie lała - ponoc nie sprawialam wrazenia jakbym robila to pierwszy raz i facet mi nie uwierzył ze stracilam z nim dziewictwo.... bylam z nim jeszcze 3 lata i zawsze mi to wypominal skurwysyn wrrrrrrrrrr

Gość ulala:)
Adżelika supełek o jest prokowacja

Gość renattaa
32 z moim obecnym mezem

Gość Andżelika Supełek,
a dziś dowiedziałam się że za pare miesięcy znów zostanę mamą jakie imię wybrać ??? dla dziewczynki Inga lub Iga a dla chłopca Ignacy lub Bonifacy :D

Jej 17 lat i 2 miesiące. Ale mój chłopak też był prawiczkiem więc trochę się namęczyliśmy:) Trochę bolało i baaardzo krwawiłam.