Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MarioLA :D

M臋ska Torba ?

Polecane posty

Mam ch艂opaka Paw艂a kt贸ry kiedy艣 nosi艂 normalne plecaki do szko艂y teraz chc臋 si臋 przerzuci膰 na Torb臋, ale nie wiem czy to jest teraz modne u m臋偶czyzn czy te偶 jest. Bo nie wiem co mu powiedzie膰 ... 偶eby tego nie nosi艂 czy jak bo nie wiem czy to modne itp. Jestem jego dziewczyn膮 wi臋c powinnam co艣 powiedzie膰 na ten temat tylko ze ja nie znam si臋 zbytnio na tym co jest teraz modne a co nie. Pomocy :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Z g贸ry dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u facet贸w zawsze modne
by艂y torby w kroku :classic_cool:. A do pracy elegancka akt贸wka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akt贸wka do pracy?
buhaahhahah chyba u 40 letniego prezesa :classic_cool: m艂odzi nosz膮 torby "laptopowe". znaczy stylizowane na opakowanie laptopa :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozkr臋cony pawe艂
przecie偶 nie warto zadawa膰 si臋 z kmiotami, albo prezes albo nic :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

:) Czyli mam rozumie膰 偶e u Faceta jest to modne ? Takie torby "laptopowe" na ksi膮偶ki i inne bzdety ?

Udost臋pnij ten post

Teraz nie wiem co my艣le膰 ;/ Powiedzie膰 mu 偶eby tego nie nosi艂 偶e to wstyd nie modne lepiej nie nak艂adaj tego ? Jak mi pokaza艂 to pasowa艂o to do niego no ale nie wiem czy to modne u faceta xd

Udost臋pnij ten post

Co mam mu powiedzie膰 ?

Udost臋pnij ten post

Bardzo Interesuj膮ce xd hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marita44
zobacz sobie torby ze stronki: torbytorebki24.pl ja kupi艂am tam mojemu ch艂opakowi na urodziny i by艂 bardzo zadowolony ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam si臋 w艂a艣nie nad tak膮 torb膮 wiem 偶e jest wygodna i w og贸le ale mam pewne obawy gdy偶 og贸lnie nie lubi臋 wzroku innych ludzi na sobie wiec porad藕cie czy taka torba zwyk艂a czarna na bu艂ki i serek jest czym艣 co przykuwa uwag臋 u m臋偶czyzny http://www.upychamy.pl/ladne-torby-meskie/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢liczna - https://www.merg.pl/product-pol-65381-Luksusowa-teczka-skorzana-z-kieszeniami-na-laptopa-MILANO-brazowa.html I faktycznie w m臋skim stylu, a przecie偶 wcale nie ka偶da torba taka jest. Moim zdaniem ona wygl膮da wyj膮tkowo - je艣li jeszcze pozosta艂e elementy stylizacji b臋d膮 odpowiednio dopasowane, to efekt powinien by膰 super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grzesier
Ja jestem jak najbardziej za :) Sam cz臋sto nosze i musz臋 przyzna膰, 偶e jest to bardzo wygodne rozwi膮zanie kt贸re pozwala mie膰 ze sob膮 wszystko czego potrzebujesz w jednym miejscu. Du偶y wyb贸r modeli takich toreb mo偶ecie znale藕膰 w ofercie https://solier.pl/ co wa偶ne s膮 wykonane ze sk贸ry i znacz膮co wyr贸偶niaj膮 si臋 jako艣ci膮 oraz przestronno艣ci膮. S膮 zaprojektowane z pomys艂em i tym samym wygod膮 dla u偶ytkownika :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikosia_L
Uwielbiam jak m臋偶czyzna ma eleganck膮 torb臋 sk贸rzan膮, m贸j nosi zawsze rzeczy do pracy w takiej (pracuje w biurze) i moim zdaniem taka torba dodaje klasy m臋偶czy藕nie. Torby bym te偶 w艂a艣nie sugerowa艂a od Solier, bardzo dobry producent.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darmiano
Ja mam od nich (Solier) jedn膮 torb臋, 偶ona mi kupi艂a na urodziny dwa miesi膮ce temu i trafi艂a w dziesi膮tke akurat bo bardzo mi si臋 spodobala i do biura jak znalaz艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PawelMroz

Ja te偶 mam torb臋 od Soliera i jest bardzo elegancka. Chodz臋 z ni膮 do pracy, pasuje r贸wnie偶 do garnituru. Polecam, u偶ywam ju偶 oko艂o roku, i jest jak nowa, sk贸ra nie p臋ka i nie wyciera si臋, jako艣膰 wykonania jest na prawd臋 wysoka.聽

Udost臋pnij ten post