Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiek92111

ciąza ?

Polecane posty

Gość asiek92111

hey mam nastepujacy problem bylam 2 dni temu u gina poniewaz oczuwalam swedzenie pochwy i pieczenie jak robilam siusiu poza tym mialam krwawe upaly , lekarz stwierdzil nadzerke i zapalenie przepisal leki i wszystko ok , ale martwi mnie to ze nie dostalam w tym miesiacu okresu . Myslice ze ginekolowy wyczyl by jesli bym byla w ciazy bo nic nie powiedzial, prosze pomozcie bo strasznie sie stresuje

Gość karolinaaaaaa33
mało prawdopodobne. Pewnie brak miesiączki spowodowany jest infekcją którą przechodzisz, pewnie się opóźni. A dlaczego nie powiedziałaś ginowi ze nie masz okresu?

Gość asiek92111
musze dodac ze okres mam nieregulary . mam 18 lat , ostatnia miesiaczke mialam 17 lipac ,zawsze mam tak co miesiac i pare dni

Gość asiek92111
powiedzialam mu zapytal sie tylko ile sie spoznia i powiedzial "aha" jakis dziwny byl a ja sie troche wstydzialam bo pierwszy raz bylam u faceta

tego typu infekcja nie ma wpływu na miesiączę...chyba ze brała jakies leki bodz hormony zaszwankowały. Ponawaim pytanie do autorki o ile opoznia ci sie @

...jesli ostatnią miałas 17 lipca to lekarz z cała pewnoscia przy badaniu ginekologicznym by cos zauwazył,

Gość asiek92111
pisalam juz ze mam okres nieregularny ale powinnam dosctac tak z 7-5 dni temu , hormow zandych nie bralam jedyne leki to 3 dniowy antybiotyk na grype nie dawno

Gość MarioLA :D
Jeśli się martwisz kup Test ciążowy jeśli wyjedzie negatywnie to jedynym problemem może być infekcja. Jeśli pozytywnie to udaj się ponownie do ginekologa. :)

Gość asiek92111
tez sie zastanawialam czy to moze nie jest przez stres bo ostatnio mam duzo stresu przez niespodziewany rozwod rodzicow

Gość asiek92111
naprawde tak myslisz ?? bo ja jak mu powiedzialm ze mi sie okres spoznia to powiedzial ze mi przepisze inne leki na infekcje w razie czego jak by ciaz byla ale jak juz mowilam dosc dziwny byl , jescze musze dodac ze swoim obecnym chlopakiem uprawialam tylko peeting wiem ze tak tez mozna zajsc w ciaze ale naprawde uwazmy ale tak sie przestraszylam tym brakiem okresu teraz ze poprosilam gina o tablekti teraz

Nic cie nie zaszkodzi jeśli zrobisz test ciążowy. Po za tym moja przyjaciółka miała kiedyś podobną sytuacje co u ciebie ale mimo tego że miała infekcje okazało się ze jest w ciąży. Co było dla nie wielkim zdziwieniem przy infekcji. Można zajść przez petting dlatego radziła bym ci sprawdzić dla pewności bo nic nie wiadomo. Chłopak mógł mieć jakiś mały wytrysk czego może nie zauważyliście i plemniki mogły dostać się tam gdzie nie powinny. Dlatego dla pewności zrób test.

Możliwe że ginekolog nic nie zauważył skoro był on dziwny to jest to możliwe.

Gość asiek92111
zrobie test ale mega stresuje ale zrobie bo jak jestem w ciazy to jestem i tak i sie dowiem predzej czy pozniej a jak nie to sie nie bende musiala martwic

Nie zaszkodzi zrobić Testu dla pewności. Bo mieć Dziecko to jest duża odpowiedzialność jeszcze w twoim wieku, kiedy się uczysz i w ogóle i jeszcze rozwód twoich rodziców. A dzieckiem musiał by się ktoś zając jak byś się uczyła. No ale nic nie będę mówiła okaże się :) Daj nam znać. Będę wpadała na te forum. :)