Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

czy fair postapiłam w stosunku do koleżanki?

Polecane posty

Gość forumowiczka87

dostałam pracę.....akurat w sb wypadło mi coś w tych godzinach a pracodawca sie wkurzał i powiedziałąm,ze podesle kogos za siebie ...................dałam znajomej znac co i jak ,zapytałam czy chce sobie dorobic ,,odstąpie jej pracę,, , miala 1 dnia robic 4 h a drugiego tez tyle.... za każdą godzine na reke 15 zł..., chciałam ,,odstępnego,, 3 dychy,że jej oddaje fuszkę...a reszte by sobie wzięła...mi tez kasa potrzebna , a ja nie mogłam bo wypadło mi cos....i sie na mnie wkurzyła..ja naprawdę chciałam jej umozliwic zarobek ,bo sie zalila,ze nie ma kasy....ale ja tez nie tracąc zaproponowałam taki układ ,..nie wiem czy postąpiłam chamsko? odzywa się moje sumienie....

Gość ...ot...co....
mysle ze niepotrzebnie chcialas od niej kase jeszcze brac. powinnas sie cieszyc ze sie zgodzila bo jak sama predzej pisalas, szef nie byl zadowolony ze "cos ci wypalo"

Gość jotpenastoprocentjojo
ale z Cb przyjaciolka. skoro odstepujesz prace to jej nalezy sie cala suma, za co masz dostac tez 3 dychy? bezczelnosc

Gość forumowiczka87
no własnie, on zaproponował tylko czy bym miała kogoś.....nie był by zły by przepadło a ona na mnie zaczeła gadac ,chcialam jeszcze oddac jej 100 zł na czysto a sobie 30 ....... w koncu to moja praca ..nie wiem chcialam dobrze

Gość forumowiczka87
to nie przykaciólka tylko daleka znajoma...... bardzo potrzebowałam tych pieniędzy...............chociaz troche w zamian za odstąpienie ..nie wiem:/

Gość ...ot...co....
ona wykonywalaby taka sama prace jak ty, dlaczego mialaby mniej zarobic? polakomilas sie na 30 zl, i jeszcze od twojej kolezanki, zal :O

Gość i co zbawilyby cie te 3 dychy
??????????????????????ja mialabym w du taka przyjaciolke od siedmiu bolesci...wygladasz mi na strasznego samoluba i kolezance sie nie dziwnie bo nie dosc ze pojdzie za ciebie to jeszcze ma ci kase oddawac bo ty bez jakiejs korzysci nie moglabys zyc...glupia jestes i tyle mam do powiedzenia i juz bys nie byla moja przyjaciolka

znam takiego kolesia za granica,co poprosil "nowego" zeby zawiozl go do biura pracy,tam jakas babka znalazla mu robote i ten chcial od niego 200 euro za znalezienie pracy...gdzie sie racy ludzie rodza?! w ogole skad jestes?zeby wiedziec,gdzie sie nigdy nie przeprowadzac :o

powinnas jej podziekowac bo to ona ci zrobila przysluge a nie jeszcze chciec od niej procentu

Gość serek pod napletkiem
nie biez od niej kasy, ja ci dam 30zł za wylizanie mojego kutaska

Gość forumowiczka87
moze macie racje ,nie jestem złym człowiekiem jakims tam ...moje sumienie doszło do głosu ....napisze jej,że nie chce nic ..

Gość kicia567567
a co Ty zakład pracy jesteś? ona ma robić a ty haracz zbierasz? olałabym ciebie na maxa i w du..pie miała taką pracę nawet jakbym kasy nie miała tak się nie robi

Gość kicia567567
pewnie z Poznania taki skąpiec

Gość nie no!
tak ci strasznie szkoda było że sobie zarobi? musialas jeszcze z niej toche zadrzec, a przeciez ona pracowala tak samo jak ty i nalezalo jej sie takie wynagrodzenie, powinnas sie cieszyc ze cie zastapila bo jeszcze szef by sie wkurzyl i cie pogonil.

Gość Oiuytrea
NIe wyobrażam sobie jak można było tak postąpić:/ Koleżanka (znajoma) miała wykonać PRACĘ, a za pracę należy się WYNAGRODZENIE, a to ustala pracodawca, czyli szef. Jakim prawem chciałas od niej wziąć te 30zł????? Że niby prace "załatwiłaś"??? Przecież to ty powinnaś tam siedzieć, nie moesz, więc koleżanka ci wyświadcza przysługę, że za ciebie idzie, i chyba jej się należy PEŁNA kasa. Co za ochydne skąpiradło z cebie, że też tacy ludzie w ogóle mają znajomych. Wstydź się!

Gość mnei wkurza także:
zachowałaś sie beznadziejnie, zgadzam się z komentarzami powyżej! Skąpiec z ciebie! i na dodatek bezczelna i niewychowana... To po prostu skandal;/