Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

Dlaczego ludzie mają polew z mojego rajdowego maluszka??? toż to mały killer...

Polecane posty

Czemu się nabijają że złom itp...że ledwo co jeździ...a jest to naprawdę hardcorowy sprzęt...ja myślę że powinien wywoływać uśmiech na twarzy i podziw bo go sam złożyłem co do śrubki...

Gość rosołek z fasolką
nabijają się bo się nie znają. Autko bardzo fajnie zrobione. Powinieneś pojawić się czasem na jakimś tuning show, tam maluszka docenią...:):) ja jestem prawie na każdym i maluchy tam też są....

Gość kumpel Piaska
szacun... też miałem kiedyś malucha ;)

to miło z waszej strony...ja tam nie lubię jeździć na zloty...ale możę na jakiś pojadę...cieszę się bo niektórzy mnie tak besztają mówiąc że to złom i że dałem za niego 5 tysięcy a nie mam nic a oni 12 tysięcy a ma piękne auto...a ja mam hardcorowy sprzęt...i zawsze mam radochę jak małe dziecko jak nim sobie pojeżdżę...

Maluszki są zajebiste sex w Maluszku jest boski :P:D:D:D:D:D A jak fajnie się jezdzi na śniegu Mój miał Maluszka jak sie poznaliśmy same dobre wspomienia

ja tez juz uprawialem seks w maluszku ale takim cywilnym kiedyś...w tym by raczej sie nie dało bo ona ma fotele kubełkowe...

no i zaś sie ktos nabija...to ty nie wiesz że takie malce ostro popiepszają i że sa harcorowe...ja wiem że 85 koni to mało ale w aucie które wazy tonę i nie tak zestrojone...a on waży tylko 620 kg...a więc jest to mały pocisk...

Gość adam adam adammm
co sie takm podniecasz tym maluchem, jakis fetysz masz :O wszyscy chwala ze fajny a ty dalej swoje, zaczynam podejzewac ze faktycznie masz ciagoty w strone jego rury wydechowej :O

Gość mlpnlmnpbnbh
kaszlak rzecz święta, też mam kaszlaka szyby alpine, odwrócone koła cud maszyna;)

no nie wiem czy by mnie wyprzedziła...a tak poza tym to juz bardziej japońska nie chińska bo chiny to aut za bardzo to nie robią...raczej byle auto to mnie nie weźmie bo do setki mam 6,5 sekundy...a zwykłe auto ma 10-15 sekund do setki...żeby auto miało do setki te 6,5 to musi miec te 200 koni jak nic...

Gość iwoooo
Moi rodzice mieli kiedyś maluszka...miło wspominam tamte lata...:) Zima i kulig maluchem ...a latem ...bardzo pakowny u NAs zmieściło się 11 osób w maluchu ;) ( fakt były pościskane). Widząc maluszka na naszych drogach maluje mi się uśmiech na twarzy wspominając dzieciństwo. A do tego ten samochód jest fantastyczny w mieście...mały i przestronny. Gdybym miała wybierać między gów*em sprowadzanym a jakimś 20-letnim maluszkiem gdzie każdą usterkę naparwisz sam...oczywiście że wybrałabym maluszka. A na docinki ze strony znajomych odpowiedziałabym jednoznacznie : " Małe , ciasne ale własne. Ten samochód znam lepiej niż własnego/własną faceta/kobiete."

Gość kania27a.
zajebiiisty :D serio jest zajebisty :) i to fakt ze czasem takie lekkie maluszki niejednego ze startu moga zadziwic :) sama chetnie bym takim pojezdzila :) toz to klasyka :)

Gość ej auroton
umowiles sie z ta laska z poznania co chciala prawiczka ?

wcale się nie podniecam...tylko boli mnie jak ktos beszta te 8 miechy naprawde ciężkiej roboty...a co do tej rury to wam odjebało czego zupełnie nie jestem w stanie zrozumiec :-D

nie nei umówiłem się bo wypierdoliłem z tego forum a jakiś młody tam startował z poznania do niej i jest prawiczkiem a ja nie jestem...bo to prowo było...chciałem sprawdzic czy się uda bo seks z taka 30 latka to by było to...

mi tez się uśmiech maluje na twarzy...właśnie do niego pomachałem z okna...grzecznie czeka na mnie...mimi że mu na głowe kapie...