Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczzkaa

Co odpisac na taka wiadomosc?

Polecane posty

Gość pomarańczzkaa

Zawsze mam z tym problem.Mam konto na symatti.I nieraz jakis facet do mnie napisze.nIeraz te wiadomosci sa bez ladu i skladu.I niewiadomo co opdisac. Dzis napisal do mnie facet-Odniosnie ojego motta"W zyciu sa piekne chwile"On napisal" dla takich chwil warto zyc. pozdrawaim" Co mu odpisac? Nie cierpie pisac przez mail wole juz na gg.Bo wtedy jest ciaglsc rozmowy.

Jak nie wiesz co odpisać to nie odpisuj. :) Jak podamy Ci tutaj gotową odpowiedź to będzie sztuczna i nie Twoja.. a w końcu z Toba ten gość chce rozmawiać. ;)

sympatia.pl - hahahahahahahahahahaha odpisz mu 50 zl - 10 min

Gość ckuoolerka
Wiesz, mnie by taka wiadomosc nie zachecila do rozmowy szczegolnie :D Przeciez nie musisz odpisywac kazdemu, prawda? A widac, ze facet szczegolnie lotny i elokwentny chyba nie jest. Moze lubi po prostu Dżem.:D

Gość pomarańczzkaa
Ja nie cierpie pisac na maila.A fajny facet z wygladu.Weszlam na jego profil.A potem wyslal wiadomosc.Nic nie wymysle.

Gość pomarańczzkaa
Nie odpisuje kazdemu.Tylko takim ktorzy mi sie spodobaja.

Odpisz mu: - Już za chwileczkę już za momencik coś między nami się będzie kręcić :p Większość facetów, szczególnie na portalach randkowych zinterpretowałoby Twój dopisek jako: - Szkoda czasu, trzeba żyć chwilą. To u ciebie czy u mnie?

Gość wez mu napisz
ze chcialabys kiedys moc powiedziec, ze chwila w ktorej go poznalas, jest wlasnie taka, dla ktorej warto zyc... ;)

Gość pomarańczzkaa
Albo inny koles."Pytanie zasadnicze, co taka dziewczyna jak ja porabia na sympatti, normalnie chodzaca pieknosc.czyzby pernamenny brak szczescia" Na takie glupoty nie odpisuje.

Gość pomarańczzkaa
siedze i nie wymyslilam nic.

Chwila trwa krótko, jeśli jest szczytem szczęścia i na tyle długo aby - kiedy minie - była drogowskazaem dla tych zwykłych chwil, którym nie było dane przekroczyc progu chwil, dla których warto żyć. Czy właśnie taką chwilę miałeś na myśli? Pisz:)