Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaaa7878

Praca dla samotnej mamy z warszawy w ciezkiej sytuacji

Polecane posty

Gość Patrycjaaa7878

Witam mam pewną ofertę dla samotnej mamy z warszawy która chciałaby trochę zarobić.Otóż sama jestem samotną mamą i muszę pójść do pracy a synek nie dostał się do żłobka(ma rok)czy któraś mama chciałaby zaopiekować się moim synkiem?nie mogę wiele zaoferowac-600zł,jest to przypuszczalnie połowa moich przyszłych zarobków. zarobków.wiem że to bardzo mało ale nie stać mnie na wiecej.oczekuje w zamian zwykłej opieki,żadnych wygórowanych wymagań,bez wyżywienia.opieka nie musi być u mnie(jestem z ochoty)może ktoras z mam ma dziecko w podobnym wieku lub młodsze,wtedy oddawałam gratisowo ciuszki i zabawki po synku.Mały to grzeczne dziecko,potrafi na dosc dlugo sam sie soba zajac,nie choruje,ładnie spi,raczej nie jest marudny.gdyby ktoras z pan rowniez w ciezkiej sytuacji chcialaby pomoc bylabym ogromnie wdzieczna.poszukuje rowniez mam na zwykle pogaduszki,plotki,kawę,nie mam tu zbyt wielu znajomych,zainteresowane osoby proszę o kontakt gg 628 93 21 lub mail patryszja7777@onet.eu

Gość pot
może jakiś sponsoring byłabyś z dzieckiem cały dzień a na wieczór jakaś niania przyszłaby popilnować dzidzie? Pomyśl o tym,

Gość Ja pikole
Ma dawac wieczorami d*py za kase?nie wszystkie samotne matki upadaja tak nisko,mam nadzieje. W ogole nie rozumiem przekonania ze jak kobieta sama wychowuje dziecko to daje na lewo i prawo

Gość Patrycjaaa7878
Żadna mama się nie zgłosi?podnoszę

Gość diabliskoooo
jak to sie nie dostał do złobka samotne matki w pierwszej kolejnosci dostają miejsce ,zanosisz zaswiadczenie ze podejmujesz prace i wszystko i przyjmuja go ,dlaczego nie zgłosisz sie nawet na innym osiedlu nie musisz miec złobka pod nosem

Gość Bgjmajw
Max jaki ty jestes durny!szkoda ze twoja matka nie zrobila skrobanki!

Gość łohoh:D:D:D
ja mysle ze matka Maxa byla na skrobance, wyskrobali polowe , reszty sie nie dalo i wyszlo takie zjebane cos jak on....

Gość diabliskoooo
MAX ty w kazdym temacie próbujesz błyszczeć ....tylko czym ....poczuciem humoru którego nie masz po jaka cholere wpierdalsz sie w tematy o których nie masz bladego pojecia popaprańcu jeden wszedzie cie pełno i kazdego wkurwiasz swoja głupotą TY pewnie 600zł na oczy w swym marnym zyciu nie widziałes stac cie na mamusiny wikt i opierunek a i starzy za internet płaca w pakiecie z kablówką bo inaczej by cie tu nie było prawikiem mi zalatuje od ciebie z opryszczoną mordą i kompleksami od góry do dołu

Gość Ee tam
Ta przynajmniej chce pracować a inne narzekają na wszystkich możliwych portalach że na pieluchy nie ma,na mleko brakuje ale zamiast poszukać rozwiązania siedzą jeczą i liczą że wszystko im ktoś da.taka matka ktora nie ma niby na mleko zgodziłaby sie i na 600zł

Gość diabliskoooo
głodówki sobie robisz gruba swinio? to niezle jestes popierdolony myslisz ze ci z dupy cos zleci przez trzy dni z rozumu moze tak ale nie z tłustej opony

Max jestes bardziej zalosny niz wczesniej przypuszczalam. Jestes tak zalosnym fagasem ze brak mi slow. Przesiadujesz na babskim forum i masturbujesz sie na sama mysl o tym jakim jestes czarujacym i blyszczacym idiota. I mysle, ze pozostanie ci tylko masturbacja, bo zadna szanujaca sie laska nie spojrzy na takiego zyciowego wala. No chyba ze jakas rownie pusta jak ty>

Gość Patrycjaaa7878
Dziecko jest uznane więc w świetle prawa nie jestem samotna to po pierwsze.do żłobka trzeba zaświadczenie z pracy to po drugie,a jak mam mieć pracę i zaśw jak nie mam co zrobić z dzieckiem.po trzecie na ochocie są tylko 2 żłobki i miejsc po prostu nie ma,nie ja jedna samotna jestem.i po 4 może inaczej-JA SIĘ ZAOPIEKUJĘ roczniakiem za 600zł msc,nie ma problemu.nie chce naciągac,oferuje ile mogę,i jak ktos wyzej napisal jesli komus brakuje na mleko nie wybrzydza

Gość fgreg
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum

Gość gość
Chętnie bym Ci pomogła bo jestem opiekunką ale niestety mieszkam za daleko :(

Gość fgreg
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Jestem samotną mamą 4 miesięcznego synka, facet mnie zostawił bo wolał szaleć a ja z synem jesteśmy bez grosza. Tak więc drogie panie proszę o pomoc, bo każdy grosz się liczy.

Gość ja bym mogla sie zgodzic za te
600zł ale musialabym zamieszkac u Ciebie, bez wyzywienia oczywiscie;)

Gość diabliskoooo
1.samotna matka to taka która nie ma męża 2.idziesz do zakładu pracy i oni wystawia ci zaswiadczenie od kiedy zaczynasz prace TY tez jakas dziwna jestes jak ten MAX ,dziecko masz ale nie potrafisz dowiedziec sie jak takie sprawy trzeba załatwic i nie wiesz kto to samotna matka w swietle prawa JA jak potrzebowałam złobek obdzwoniłam wszystkie w całym miescie i znalazłam ,przez pół miasta małego dowoziłam ale miałam złobek mo chyba ze tobie sie nie chce mysleć

Gość Patrycjaaa7878
Z zamieszkaniem nie da rady:/mieszkam w kawalerce i z bratem w dodatku

Gość ojojojjjjjjjjjj
czytajac to zaczynam sądzic ze samotne matki to same kretynki do roboty sie wez ta z tymi punktami proponuja ci tu 600zł a my mamy tobie za free punkty nabijać ogłupiałaś chyba

Gość w temacie
u mnie jest jeden żłobek, na drugim końcu miasta, żeby dziecko przyjęli potrzeba żaswiadczenia z zakładu pracy, zapisy były do marca, żłobek zacząłby się od września. Który pracodawca podpisałby mi zaświadczenie, że za pół roku przyjmie mnie do pracy? A co mi da żłobek, jeśli będę pracowac na zmiany? Też teraz szukam pracy i mam nadzieję, że znajdę opiekunkę za 600 zł, bo powoli się załamuję. A szanowny tatuś jest kierowcą tira i miesięcznie na dziwki wydaje tyle, ile ja mam na życie i opłaty. Do dupy z tym wszystkim.

Gość Patrycja7878
Do w temacie:widzisz najlepiej wszystko wiedzą ci co z tematem mają najmniej wspólnego,zwłaszcza na kafe.Naprawde myślałam że jakaś mama się zgłosi.Przykładowo 600 plus np 500alimentów to prawie jak przeciętna pensja w ten sposób kalkulowałam.Ale głupia jestem,naczytałam się jak to innym samotnym lub nie matkom źle,jak na wszystko brakuje itp.widocznie aż tak źle nie jest

Gość Patrycjaaa7878
Do w temacie:widzisz najlepiej wszystko wiedzą ci co z tematem mają najmniej wspólnego,zwłaszcza na kafe.Naprawde myślałam że jakaś mama się zgłosi.Przykładowo 600 plus np 500alimentów to prawie jak przeciętna pensja w ten sposób kalkulowałam.Ale głupia jestem,naczytałam się jak to innym samotnym lub nie matkom źle,jak na wszystko brakuje itp.widocznie aż tak źle nie jest

Gość Patrycjaaa7878