Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem faceta moim prblemem

problem faceta moim prblemem

Polecane posty

mój chłopak nie ma pracy, mieszka z rodzicami i co prawda wiem ze mnie kocha etc ale to, ze nie pracuje strasznie mnie wkurza.. ja sie poprostu boję przyszłości z nim, boje sie ze nie bedziemy miec za co zyc itp... gdzie normalny facet moze szukac stałej dobrej pracy, jak mu pomóc?????????????????????????

Gość pot
znajdz bogatszego

tak, ja pracuje ale nie bede czuc si epewnie jesli i on nie podejmie pracy.. z reszta to on powinien utrzymywac rodzine, moze to jakis stereotyp, ale ja chce czuc sie bezpiecznie a nie martwic sie co bedzie jutro

Gość dskjhfjldgfjhegcfhsgdcsaa
a jakie ma wyksztalcenie?ile ma lat? stara sie znalezc prace ale mu nie wychodzi czy jak? ja kiedys dawno temu sama wysylalam za swojego cv i mu znalazlam.

tez mam zamiar sama mu powysylac, wyksztalcenie wyzsze kier. turystyka, ale on woli 'cos robic' nie zniesie pracy bez ruchu, ciagle szuka, szuka, dzowni wszedzie mowia ze sie odezwa i nic :(

no i ma 24 lata

Gość pot
leser jest i nic więcej

Gość Łukasz25_
Teraz ogólnie jest ciężko z pracą, a czy powinnaś się bać przyszłości z nim? Jeżeli facet nie uważa się za "bezrobotnego delux" co to pracy za 1300 na rękę nie weźmie bo to uwłacza to jego godności, albo co gorsze wygodnie mu tak jak ciągnie kasę od rodziców, to raczej nie musisz się bać. A napisałaś że to może stereotyp iż to kobieta utrzymuje dom, ja osobiście bym na to nie pozwolił i by mnie to strasznie męczyło że to kobieta utrzymuje dom i daje mi kieszonkowe, ale znam parę gdzie właśnie tak jest bo jemu zwyczajnie nie chce się pracować a ona to rozumie, więc to chyba jednak stereotyp :P

Gość kopko
na ilu forach zalozylas ten topic?:O

och a dlaczemu pytasz?

Gość Łukasz25_
A napisałaś że to może stereotyp iż to kobieta utrzymuje dom pomyłka miało być "iż to mężczyzna utrzymuje dom"