Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraaa3

też tak macie?

Polecane posty

Gość koraaa3

Gdyby nie pora roku, powiedziałabym, że to jesienna depresja, ale jest lato i nie wiem jak to tłumaczyć. Na nic nie mam ochoty, gdy znajomi pytają czy idę na imprezę, na rower czy spacer, wymyślam jakieś wymówki. Cały dzień mogę siedzieć w domu, słuchać muzyki i narzekać. Sprawy sercowe to już porażka, byłam zakochana i szczęśliwa, ale do czasu. On dalej się stara, a ja się boję rozczarowania, ale to i tak temat rzeka. Też tak macie, że jak się wali to wszystko naraz ? Jak sobie radzicie ? Pozdrawiam serdecznie.

Gość wielka akcja
cala kafeteria tak ma

Gość koraaa3
sarkazm ?

Gość najwięcej samobójstw jest
na wiosnę, a nie na jesień jak pisza głupie pismaki

"On dalej się stara, a ja się boję rozczarowania" Na głupotę nie ma lekarstwa ;) Ale przy odrobinie szczęścia będziesz miała kolejny powód do narzekań. A to ze to lato to ja bym się kłócił lipiec ok ale sierpień jest wyjątkowo nieudany... Pozostaje liczyć na to że będzie piękny wrzesień i będziemy się gotować jak w sierpniu ;)

Gość koraaa3
mysliciel999 czyli jestem głupia tak ? Miło. Tak samo bardzo mi zależy i tak samo bardzo boję się, że będę cierpieć.

koraaa3 co ja ci poradzę na to że prezentujesz postawę najgłupszą z możliwych? Kochałam ona się stara aj aj się boję że kiedy przestanie mu zależeć więc go odpycham..... Jak się będziesz bała całe życie zostaniesz sama i nieszczęśliwa i to masz jako pewnik już teraz. Jak przestaniesz się bać że coś się może nie udać masz szanse że się uda. A czy jesteś głupia? Kwestia dyskusyjna nie znam cię nie powiem ci tego jeszcze ;) Nawet jeśli bym ci napisał wprost że jesteś tyczyło by się to tylko tego co napisałaś a nie całej ciebie. A moja wstawka o lekarstwie była akurat ogólna bo nie bardzo rozumiem odsuwanie się od kogoś z strachu o to że się zostanie zranionym. Przypomina to odcięcie sobie rąk ze strachu o to żeby sobie palca nie skaleczyć.

mysliciel999 - w sumie dzięki za to co napisałeś, troche to głupie z mojej strony, ta obawa, no ale tak już mam. odczekam trochę i nie będę z góry zakładać, że nie wyjdzie, chyba jestem zbyt wrażliwa. dzięki za odpowiedź, pozdrawiam :)