Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boberek 1

mam w D diety !!!

Polecane posty

Gość boberek 1

Sniadano jajeczniczka na boczku z 4 jaja !!! 2 sniadanie 2 kromki chleba z serkiem zołtym do tego pomidorki z oliwa Obiad na miescie kebab surowki plus frytki do tego piwko Podwieczorek: ciasto 4 kawałki plus mandarynka plus kukurzydza kolba wieczór : winko i kukurydza I mam to gdzies !!! To niesparwiedliwe ze jedni jedza duzo i nie tyja a drudzy odwrotnie !!!!

Gość Łomatkoicórko
jak ja się z toba zgadzam!! Mój chłopak jest szczuplutki a jak u mnie nocuje to dla niego gotuję tyle, że aż mi z garnka wypada. Raz mu chciałam dopiec że ma brzuszek, to go w 2 dni zrzucił godzinną jazda na rowerze ;( :( :(

Dokładnie, to strasznie niesprawiedliwe :( Mój facet wcina coś na okrągło, a ma niedowagę. Za to ja już 3 miesiąc jestem na diecie i dokładnie dobieram każdy produkt do posiłku :o Fakt faktem, że rezultaty są widoczne, jednak niektórzy mają to szczęście, że mają szybki metabolizm i diety nie są im potrzebne. 😭

Gość Łomatkoicórko
Jestem ze wprowadzeniem wyrównywacza. Tak super-maszynka. Ososby z niedowagą by brały tłuszczyk od osób z nadwagą :) OSoby z szybkim metabolizmem brały by tluszczyk znajomego i go spalały blyskawicznie. Co wy na to? Wynajdujemy takie coś? :D

Gość boberek 1
tiaa ja mam budowe ciała do bani !!! chcac kupic kieckie na impreze mam problem.bo jak w cyckacj jest oki to w tyłku wisi no masakra na kogo oni szyja ???

Taaa...wszystkie bardzo szczupłe osoby które ja znam (mówię o tych co nie jedzą a pochłaniają jedzenie w ogromnych ilościach) nigdy się nie odchudzały. A chyba nie znam takiej z nadwagą ,która nie stosowałaby mnóstwa diet (zwykle idiotycznych nie ma co ukrywać). Wniosek te szczupłe nigdy sobie nie rozwaliły metabolizmu. A u tych walczących z sadełkiem na ogół metabolizm ledwie zipie. Wniosek: odchudzać się z głową, albo nie odchudzać się wcale :P boberek 1--- na bezpiersiowe wielkodupiaste osoby szyją :P Też mam problem wiecznie. Z drugiej strony mam koleżankę typową gruszkę i ona też nie może na siebie dostać... Tego wyrównywacza bym chciała, nawet znam taką co by chciała ode mnie trochę sadełka i nawet parę cm wzrostu :D

Gość okrętowa
nic dziwnego ze jestescie grubasami jak wpierdalacie na raz 4 jaja :O

Gość gfhghfghdfghdfghdfghdfghdfghdg
hahah..ty wypierdku mamuci, ja dzis wciagnelam omlet z 6..i chooj ci do tego:D

Gość okrętowa
to nie ja jestem wypierdkiem mamucim bo to nie ja lamentuje ze mam 20-30 -40 kg nadwagi :O wy to nawet nie jestescie wypierdki tylko juz mamuty :D trzeba byc mutantem aby wpierdolic 6 jaj :D a dupa rosnie... rosnie....

Gość boberek 1
okretowa spadaj !!!! i wcale nie jestem grubasem idiotko !!!!!

Gość łohoh:D:D:D
okretowa, glupia dziewczynko.... co, zaden facet w sobotni wieczor ci dobrze nie chcial zrobic:O...uuuuu...szkodda sfrustrowany mamuci wypierdku:D wole wazyc 70 kilo, miec zajebiste cycki i tyłek i zajebistego faceta i nie wylewac swoich zali na kafeterii...tępa cipo:D i wlasnie zamierzam zjesc wypasione sniadanie po meczacej nocy:D:D jesli w ogole wiesz o co mi chodzi...hahahah::D:D:D 6 jaja...a co tam dzis bedzie 8..:D:D:D:D a ty siedz i sie wkurwiaj:D:D:D

Gość mlekołakos
Łohoh, swiete slowa:D A te nieudane chude szkieletory siedza i pluja jadem na lewo i prawo:D Ja wlasnie jem pizze, smacznego zycze wszystkim jedzacym na obiad dwa liscie salaty:D

Ja was proszę nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Znam wiele szczupłych osób które wcale "nie plują jadem" . To nie od wagi zależy tylko osobowości. Jak ktoś jest złośliwy, zawistny i wredny to przy każdej wadze taki będzie :P

Gość mlekołakos
neit, spoko, nie wszyscy fakt:D ale niejaka okretowa jest najlepszym przykladem chudego przygłupa:D

Gość boberek 1
chudy przygłup !!!! dobre !!!