modellina 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Witam. słyszałam o karcie payback, ale nie bardzo wiem o co w tym chodzi? :P zbiera się na nią punkty, tak? skąd można taką karte pozyskać, przez internet jakoś sobie można ją zamówić? o co ogólnie chodzi w tym? jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o wyjaśnienie mi o co w tym biega :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Aguś* 0 Napisano Sierpień 28, 2010 to jest coś jak Orlen Vitay czy Skarbonka w Auchan, tylko można w większej liczbie miejsc punkty łapać. Prezenty ogólnie są lipne, ale w Realu można za punkty dostać bony Szczegóły: http://www.payback.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Aguś* 0 Napisano Sierpień 28, 2010 możesz ją zamówić przez internet albo na stacji BP, przez allegro, ale tam trzeba za min 300 zł jednorazowo coś kupić, w realu, w Jysk i wszędzie tam gdzie można punkty zbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2013 Ostatnio do partnerów payback dołączył sklep Frisco , dużo punktów mi od nich wpada, w końcu na zakupy spożywcze wydaję najwięcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach