Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaaa19

zrobil to po raz kolejny!!!

Polecane posty

Gość olllitttA
moj to wogole,jak jestem na niego zla to on zachowuje sie jakby nic sie nie stalo....A najbardziej irytuja mnie jego kolezanki,po co mu kolezanki?!

Gość i co, odezwał się dzisiaj?

Gość tra la lalalal la la llaa
równie dobrze to on może powiedzieć : "zrobiła to po raz kolejny, olała mnie, nie chciała iść ze mną". masakra mieć takiego partnera :o.

Bez przesady dziewczyno pójście samemu na imprezę to nie koniec swiata jeszcze.czasem trzeba oderwać się od przytulanek i jedzenia sobie z dzióbków.Oprócz tego, że jesteś cie para każdy z was jest odrębna istotą.Inna sprawa jeśli jest to notorycznie.

Kasiula bez obrazy ale głupia jesteś że aż boli . Czytać się tego nie da, zrywasz z nim dlatego, że go nie kochasz czy dlatego że wyszedł bez Ciebie? Psa sobie kup to go będziesz prowadzać sobie na smyczy a nie za chłopakami się oglądasz

Gość kasiulaaaaa19
nie, nie odezwal sie.. olastys- ja juz zerwalam wczoraj.. bo nie bylo to pierwszy raz

Gość kasiulaaaaa19
olosiastys mialo byc, sorki;)

Gość kasiulaaaaa19
pyskata hogata- zrywam z nim daltego ze mam dosc takiego jego zazchowania(on moze tez miec mojego dosc no nie wiem, nie zmuszam go do bycia ze mna)... duzo razy tak robil juz, nigdy ze mna nie zostal jak byla jakas wieksza impreza, raz poszedl nawet sam oszukujac mnie ze do mnie nie moze bo jest chory

Gość kasiulaaaaa19
olllitttA- a jak tam po jego wczorajszym spotkaniu z tymi kolezankami? przeprosil czy cos, czy juz pogodzeni bez tego? ps. wspolczuje Ci:(

Gość pastafarianka
kasiula- mimo że jesteś głupiuka jak snop siana, i wytrzymałaś TYLE CZASU z nieodpowiedzialnym idiotą bo go kochasz to ci poradzę: ZEMŚCIJ SIE NA NIM BRUTALNIE!

Gość kasiulaaaaa19
czt mozna to zrobic--- zazdroszcze. My tez razem czasem chodzilismy do jego znajomych, ale co ja mam sie zmuszac jak ich nie lubie i siedziec tam na sile? nie..

Gość kasiulaaaaa19
do pastafarianka dlaczego jestem glupia?? nie bede sie mscic. chyba ze wrocimy do siebie to zrobie tak jak poradzila mi jedna z kafeterianek, czyli wyskocze z kolezankami, zamiast z nim sie spotkac..

Dziwne jesteście...Chyba dobrze, że facet nie daje się na taki podły szantaż..sam w takiej sytuacji napisałbym ci, że nie będziesz mi mówiła co mam robić...znowu gdyby przylazł, to by pewnie było, że cipa i frajer a nie facet....

Gość kasiulaaaaa19
oczym pogadamy--- no dobrze teraz pokazal wszystkim swoim znajomym jaki to jest facet bo nie przylatuje na zawolanie, bo siedzial z nimi zamiast ze mna....Ale przez to stracil mnie. I jestem pewna ze juz tego zaluje. a niech zaluje, dobrze mu tak.. Po tych wszystkich jego numerach to on powinien sie starac a nie ja, i ja juz nie bede

Gość kasiulaaaaa19
pyskata hogata dlatego nie bede sie na nim mscic...jezeli! wrocimy do siebie to po prostu zrobie tak jak on

Gość olllitttA
kasiula jestes?

Gość kasiulaaaaa19
olllitttA- nie bylo mnie, bo spotkalam sie jednak z nim. myslalam ze juz nie napisze bo napisal pozniej niz zwykle... Tak chcial sie zobaczyc, przepraszal ze nie moglam mu odmowic:( :) jak bedziesz to sie odezwij

Gość ...CCC
Kasiula Tak trzymaj!!!!

Gość kasiulaaaaa19
CCC jak mam trzymac? umowic sie z kolezankami? raczej tak nie zrobie bo wszystko zepsuje...bede sie widywala rowniez z tymi jego znajomymi ktorych nie lubie(bo kilka osob z jego towarzystwa lubie)...przetrwam jakos;)