Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIULA 27

encefalopatia wątrobowa

Polecane posty

Czy ktoś ma w rodzinie taki przypadek? Mój tata dowiedział się miesiąc temu o chorobie a w tej chwili nie wychodzi z łóżka,nie kontaktuje i przestał jeść:(

Gość fajna?
zobacz na zdrowiu i uriodzie ta predzej ktos odpowie a moze juz istnieje temat o tej chorobie

no niestety nie doczekałam się odpowiedzi:( Mój tata nie żyje:( Wszystko trwało zaledwie 1 miesiąc

Gość Garry Caturro
Oczywiście że nie sprzedają. Ponieważ ta klauzula uwalnia z odpowiedzialności za skutki przyjmowania leków: "Każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża życiu lub zdrowiu" Ale kto to może zrozumieć? Człowiek rozumny?

Gość Marzenaaa
Dnia 4.09.2010 o 02:20, KASIULA 27 napisał:

no niestety nie doczekałam się odpowiedzi:( Mój tata nie żyje:( Wszystko trwało zaledwie 1 miesiąc

Bardzo mi przykro. Przepraszam, że teraz dopiero piszę ale jestem w podobnej sytuacji. Mój tata że przez 3 dni nie kontaktował i nie jadł. Teraz jest na intensywnej terapii w śpiączce wątrobowej. 

Gość Laurka

Witam. Czy ktoś z Państwa miał do czynienia z osobą która zapadła w śpiączke wątrobową? Mój tata właśnie jest w takiej śpiączce od tygodnia. Jego wątroba w ogóle nie pracuje. Dostaje leki ale narazie nie działają. Ciągle mamy nadzieję że wszystko dobrze się skończy. Czy są jakieś nadzieję? Ktoś był w podobnej sytuacji?