Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthaaaaa

SZCZEREJ OPINI POTRZEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość marthaaaaa

Dziewczyny powiedzcie co sadzicie o tych sukniach slubnych: http://allegro.pl/mega-okazja-8-nowych-sukni-slubnych-i1200285810.html Sprzedaje 8 nowiutkich sukni slubnych w stylu klasycznym. Dostałam je od tesciowej na handel kiedys- sama musiala za nie zaplacic producentowi 2500zl. Ja sprzedaje bo potrzebuje mega pilnie kasy za niecale 180zl sztuke.. I bujam sie z tymi sukniami juz baaardzoo dlugo... Niby wiele ludzi szuka okazji do szybkiego i latwego zarobku a tak sie konczy tylko na tym ze ktos doda do obserowanych te suknie... Chcialam uslyszec szczera opinie na temat tych sukni od was... Czy cos z nimi jest nie tak?? Jak na moje oko to sa to ladne klasyczne suknie.. Nie odbierajcie tego topiku jako reklame - ja tylko potrzebuje opini - SZCZEREJ

jak ja mam szczerze mówić to tak..ładne ale na bardzo skromnie..i moim zdaniem bardziej Ci to pójdzie jak przeniesiesz do działu kostiumy księżniczek dla dziewczynek

wydaje mi się ze źle wyglądają bo lezą na tym czymś... zrób lepsze fotki tzn. najlepiej chyba aby suknia była na kimś, wtedy będzie lepiej widać czy dobrze leży. niedziel nie ciesz się tak - pewnie twarzy nie będzie na fotkach widać :P

Gość marthaaaaa
Kurcze... Ale to w takich samych cenach mam szanse sprzedac?? Bo wlasnie tyle potrzebuje pieniedzy ile dalam w aukcji.. No masakra jakas... tyle czasu...

Gość marthaaaaa
Problem w tym ze lepsze robilam - i to na sobie... Ale mam rozmiar 40 - niestety sie niedopinam- wiec zle to wyglada.. A nie znam nikogo autentycznie kto ma 36-38 rozmiar: w rodzinie mozna zapomniec.. Znajome to samo...

Gość Anderka
Wiesz, chyba chodzi o sposób prezentacji tych sukien. Zrobiłaś byle jakie fotki, na pogniecionym prześcieradle (?) Lepiej w sukienkę ubrać koleżankę i cyknąć fotkę na ciemniejszym tle. Trzeba też pokazać z bliska detale - jak wygląda koronka czy guziczki, zakładki, itp. Szybciej też byś je sprzedała wystawiając każdą z osobna do kupna, a nie wszystkie razem.

a może trzeba by je wystawić na osobnych aukcjach albo - żeby nie pakować się w dodatkowe koszty - zastrzec w treści ze istnieje możliwość kupienia 1, dwóch czy 3 , 4 sukienek? nie wiem co jeszcze Ci poradzić. wg mnie są ładne ale bardzo skromne, nie wiem czy nadają się przez to na ślub... z drugiej strony o gustach się podobno nie dyskutuje.

Gość marthaaaaa
Dzieki dziewczyny za porade:* Zrobie nowe fotki w lepszych warunkach- jeszcze nie wiem jak.. ale pomysle... I masz racje- zaznacze w aukcji ze mozna mniej kupic- moze to cos pomoze.. Bo juz naprawde wymiekam... Jeszcze raz dziekuje bardzo:*