Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnogi

moja dziewczyna rzadko sie ze mna caluje

Polecane posty

Gość mnogi

O co tu chodzi? Moja dziewczyna nie chce sie ze mna calowac, robimy to bardzo rzadko, kilka razy w miesiacu moze np. razem z seksem. ale tez nie zawsze. jak chce sie z nia calowac na do widzenia to ona mi podklada czolo zebym dal jej buziaka w czolo. Czy myslicie ze ten zwiazek jest chory? Czy powinienem zerwac? Na poczatku znajomosci sie wiecej calowalismy...teraz jestesmy ze soba 3 lata i prawie nic.

Gość mnogi
no cos kiedys mowila, myslicie ze to moze byc to? co byscie zrobili gdyby w zwiazku waszemu partnerowi smierdzialo z buzi...bylibyscie w stanie sie rok nie calowac?!

Gość mnogi
no u nas byl ten problem...i ona mi kazala isc do dentysty...no i chodzilem iles miesiecy ale ona cos kiedys mowila ze mi nie pomoglo, myje zeby wiec niby czemu mialoby smierdziec - ja nic nie czuje w kazdym razie

Juz probowalam, ale to tak wychodzi, ze raz na jakis czas mnie "liźnie". I tak to dziwne, wczesniej mi sie nie zdarzylo..

Gość mnogi
nie wiem co robic...czy zwiazek bez tego moze istniec z seksem nie ma problemu, ona bardzo lubi ze mna uprawiac seks tylko tego calowania unika

Gość gustawkaxx56xx
ty nie musisz czuc... zeby zrobiles,wic to juz nie problem zebow...ale moze od zoladka?idz do lekarza Ja mam to samo z moim obecnym facetem...ciagle go faszeruje gumami o zucia i tic takami

Gość mnogi
i co? tez unikasz pocalunkow? nie powiedzialas mu wprost? czy powinienem zerwac te znajomosc?

Gość LUsetija
Przyczyn tego, ze smierdzi Ci z ust moze byc kilka: -nieleczone zeby -problemy gastryczne -choroby przyzebia Jesli wszystkie dentystyczne problemy zostaly wykluczone, i myjesz zeby dokladnie i prawidlowo co najmniej 2 razy dziennie, to trzeba by sie udac do gastrologa. Moze to wina przemiany materii, zoladka itd itp. Ja sie dziwie, ze to Ty jestes tu inicjatorem do zerwania zwiazku... Powiem Ci, ze ja bym nie wchodzila w relacje z kims, komu smierdzi z geby. Moze jestem nienormalna, ale tak mam i juz. Przykro mi. Idz do lekarza w kazdym razie.