Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfewfgwefrewfer

chce załozyc wlasna firme ale brak mi pomysłu

Polecane posty

Gość gfewfgwefrewfer

mam 4 tys wkładu wlasnego ciezko uzbierane moge cos zaczac?

Gość ja sie o to nie martwie
oj niebardzo :( mala kwota, co by to nie bylo :(

Gość gfewfgwefrewfer
a od jakiej kwoty warto zaczynac? 10 t\ys?

Gość gfewfgwefrewfer
mieszkam w malym miasteczku około 5 tys ludzi i mysle nad firma własnie

Gość gfewfgwefrewfer
?

Gość gustawxx56xx
do urzedu sie zglos po dotacje..a pomysl...to zalezy w czym masz doswiadczenie,na czym sie znasz,co masz,punkt,plac?

Gość gfewfgwefrewfer
jestem pracowikiem socjalnym z zawodu w sumie na niczym sie nieznam;;/

Gość czemu temat ma zostac zgloszon
na niczym? to co bys chcial zalozyc? ja bym sie bala zaryzykowac, wolalabym ciulc kase chcoiaz wiem ze z socjalnej pracy pewnie grosze masz :(

ja sie z chłopakiem starałam o dotacje i dupa...pełno wymogów musisz spełnic i czas oczekiwania z 6 miesiecy...a tu trzeba od razu interes rozkrecac. tak z 7 tys trzeba miec, ale to zalezy co chcesz zaczac, jak jakas restauracja czy cos to z 20 nie starczy.. ale z dotacjami próbuj we WARPIE probowalismy, ale tez nie dało rady:(:(

Gość gustawkaxx56xx
jakbys chociaz jakis plac mial...(zawsze mozna wynajac)..skup zlomu (bez kolorowego,na poczatek)fajnie mozna zarobic(na jakiejs wiosce) koszty to..pozwolenie 700pln,kontener ci firma postawia po podpisaniu umowy,waga 3-10tys(z dotacji kasa,jakis barak jako biuro(wynajem kontenera to jakies 500pln za mc) no i jakas gotowka na przyjmowanie zlomu. skla opalu tez dobry interes..tyle ze kasy potrzeba wiecej niz daje urzad,zatowarowanie troche kosztuje.A teren pod sklad...najlepiej w starym pgr'ze....tam wage najazowa napewno maja,wiec jeen koszt odchozi. Sama mam wlasnie sklad opalu,wystartowalam miesiac temu...wlasnie w starym pgr'ze....oplaty nieduze bo za 1300m2+biuro+hala 1850pln/mc

Gość Renia z plemienia Bartów
Z tą kwotą autorko wiele nie zwojujesz... ale rozejrzyj się... Ja też pewnego dnia, 8 lat temu obudziłam się w innej rzeczywistości... Z dnia na dzień zostałam pozbawiona wszelkich złudzeń... I udało się... Udało, chociaż mam długi, ale to co zainwestowałam przynosi coraz większe profity...

najlepszy jest warsztat samochodowy kurfa...mówię wam znajomy ma zatrudnia 3 mechaników i pracownika biurowego...i ma na czysto dla siebie 15 tysi...mało??? mówię to jako przyszły mechanik co tez będzie miał warsztat na 100 procent...bo mam skąd wziąść kasiorkę :-D

Reniu z plemienia , a co rozkreciłas, znacyz jaki interes - branza?

Gość Renia z plemienia Bartów
Gospodarstwo agroturystyczne, ziemię i budynki odziedziczyłam po rodzicach, ale przystosowanie ich do użytku wymagało sporo nakładów... Chyba miałam również sporo szczęścia...