Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

pomocy w sprwie facebooka

Polecane posty

mam takie pytanko do użytkowników facebooka, bo weszłam na profil kogoś a nie chcę żeby widzial że byłam na jego profilu. potem skasowałam moje konto. Prosze mi napisac czy na facebooku widac ze ktoś śledził profil i czy po skasowaniu swojego konta ta osoba nie dowie się że byłam na jego profilu.

to dobrze, dzięki . wiem że to dziecinne ale to ważne bo chodzi o mojego sąsiada zadufanego w siebie

ale nie chce żeby się dowiedzial że byłam na jego profilu i dlatego odrazu skasowałam. Mam nadzieję że mnie już tam nie widać.Boję się , że będzie wstyd

a co to za wstyd? Nie możesz go "podglądać" na FB? Wyluzuj;)

Gość Oshea
To lepiej mi powiedz jak usunac profil na facebooku? :D Kurde probuje i nic.. jedyne co mi pozostaje to wstawic jakis wulgaryzm, ale tego nie chce z wiadomych przyczyn ;)) Jest normalny sposob??

a próbowałaś wcisnąć z prawej konto, wejść w ustawienia konta i na dole masz dezaktywacja. Ale nie wiem czy to to bo ja nie usuwałam.

Gość Oshea
Tak robilam i nic... :(( Nadal moglam i moge* wchodzic jakbym nigdy nie wciskala- tego na De ;)

Gość Magdalenus071190
a czy widać,że sie kogos podgladalo na facebooku?

Gość Oshea
Nie, bynajmniej w takim razie, mnie nikt nie podglada ;p

Gość Oshea
jezeli widac * xd

Gość noc listopadowa
żeby usunąć konto na fejsie trzeba wejść tu: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account i tam zrobić wszystko po kolei, usuwanie trwa 14 dni, jeśli zalogujesz się przez ten czas to z usuwania nici. a tego kto kogo podgląda nie widać, nad czym piekielnie ubolewam, bo mój miłosny problem by się rozwiązał :(

Gość Oshea
Dzieki :D I moj :D :D

Gość noc listopadowa
nie ma za co :D kurwa, nastroiłyście mnie na depresję. trzęsę się nad facetem rok, zarywam do niego jak jakaś uboga umysłowo, bo nie rozumiem jego intencji, tak to przynajmniej bym wlazła na jego profil i by mnie zobaczył, może sam by zagadał i pozwolił siebie rozgryźć. to ni chuja 😭:D

Gość Oshea
No to masz tam taka opcje- zaczep!! Albo pusc oczko .. i czekaj na cd :)

Gość dia...
To w końcu chodzi o FACEta czy o jaiegoś BOOKa? Nie rozumiem was :o

Gość Oshea
Oj Boze znowu ujawnia sie brak czyt ze zrozumieniem. Laska pisze ze jezeli bylaby mozliwosc - podgladania podgladaczy bylaby happy bo by gosc ja zauwazyl.... a tak to lipa, nie ma odwagi (domniemam bo rok to kupa czasu) wiec snuje... podglad nie podglad xd

Gość noc listopadowa
właśnie nie mogę zaczepić, bo chuj zrobił sobie konto ukryte dla obcych i nawet ta opcja się ukryła. porażka. a nie mam śmiałości tak prosto z mostu do niego walić :D

Gość noc listopadowa
w ogóle jak ja mówię o swoim przyszłym mężu, od chuja wyzywam 😭

Gość Oshea
Oj tam xd Ryzyk fizyk, szkoda czasu, dawaj, bede dopingowac :) A moze sie uda?? Jak nie to nadal nic nie tracisz xd niby.. ;) Dawaj dalej :)

Gość noc listopadowa
no nie wiem, facet pomyśli, że chcę go wykorzystać, żeby zdobyć jego kumpla. bo najpierw kochałam jego kumpla :D jaka ja jestem kochliwa 😭

Gość Oshea
AJ tam gdybac... trzeba z otwartej reki ;p Jak odpowie, zapyta sie dowie ;p Nie dygaj, bo inaczej bedzie lecial czas a Ty pluc sobie w twarz ;p

Gość noc listopadowa
nie czujesz jak rymujesz 😭 nie mogę, za miesiąc go zobaczę, jak mi każe wypierdalać w poskokach to jak ja się mu na oczy pokażę 😭:D

Gość Oshea
To musisz sie mu pokazywac?? tej a nawet jakby takk powiedzial to co sie przejmujesz? jaki buraczyna bo nikt normalny tak nie powie!! moze jedynie dac ci do zrozumienia delikatnie ze sorry... NO! :) tak wiem latwo pisac ;p ale zobacz, zycie ucieka z sek na sek etc szkoda czasu na tracenie go przez takie pierdoly..