Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oshea

Pupsko mnie boli od siedzenia na kafe ... (kogos jeszcze?)

Polecane posty

Gość Oshea
o dupie maryni, moze byc? xd

Gość Oshea
juz poznalas!! xd wlasnie rozmawiamy xd

Gość diagnostic
O tej porze ... Jednak Happy jesteą. Inteligencja daje Ci szczęście. A mnie trochę radości, bo miałem okazję Cię poczytać. Miło było. Naprawdę. Rzadko tu bywam a jeszcze rzadziej tak traifam... Be Happy! 🌻

Gość wpierdalam światło
co za zjeby na tym forume 😭

Gość Oshea
ze co ze jak?? wow zakochalam sie xd jeszcze raz poprosze, o to pewniei moj ostatni raz tu xd

Gość Oshea
PSP nie bierz tego tak do siebie :P Kazdy wie, ze ty wciaz tylko o sobie :) Gorzej sie uzalasz nad wlasnym losem bedac prosiakiem niz ja nad tym ze splawilam.... :( ;P Ha co za zycie :D

Gość wpierdalam światło
skąd ty w ogóle wytrzasnęłaś ten wyraz "pupsko" w XXI wieku? fascynujące 😭

Gość Oshea
Wypierdalam- co za durne pyt ?:D Wolisz gdy facet mowi do Ciebie cipa, czy kochanie?? :P Wiem super porownanie xd jak madra zes to zaskoczysz ;p bo widzisz, lubie elegancje, i dobry smak ;p i wyraz dobrano odpowiedni :P

Gość Oshea
Dlaczego splawilam?? Jezus... wyobraz sobie tak, poznalas faceta, super jest, wydaje Ci sie najlepszy... bostwo ... a Ty nagle wybuchasz z wiescia w zarcie (zartu nie widac) ze wracasz do ex ( z ex laczy Cie mocna wiez wieksza niz sex ale nie milosc, wiez tutaj dla czytaczy*:D zatajone co to ;p) No i koniec bajki xd Zart glupi, czar prysl. Plucie w gebe zostalo :D

Gość Oshea
PSP ksiazka ?? xd A powaznie nie chce tu wieku podawac czy podobnych bo bede miec wrazenie ze cale kafe bedzie wiedziec ktora ja xd Ale zgadywac mozesz, ha to lubie ;D

Gość wpierdalam światło
faceci dla bezpieczeństwa się do mnie nie odzywają, robią swoje i spiertalają do kąta :classic_cool:

Gość Oshea
teraz to juz wiem xd nic nowego od Ciebie :P I to nie byl najnowszy model ;p w sensie dopiero co zlapany :P A gdzie moj diagnostic? O jezuś sie kochnelam ;p bez kitu :D

Gość Oshea
jaka szkoda, a ja juz sie zakochalam :D :D to odpisz mu, na co czekasz :P Dobra ja spadam, palic mi sie chce, ale gdzie bede o tej porze wychodzic?? nie? :D 3maj sie dziewoja!! i tak Cie nie lubie i dopadne kiedys tam:P ;)

Gość Oshea
jelopcu a krowa to piekny ptak i myslisz ze ja jakas glupia czy co? ze ci wierze??"D prosze cie ;p tez zajaram w oknie ;p aaa fuuuu :D narka :) i nie jestes taka cwana jak ci sie wydaje :P nie trafilas na lepszego czyli mnie :)

Gość wpierdalam światło
oshea, wydrukuj se bilet do kaftanów i jedź na relax, one way ticket 😭

Gość Oshea
:D WItam z rana xd Ta zaskakiwac :D wsypana i wypoczeta i pupsko dzisiaj na swoim miejscu xd :D PSP kalamarnico gdzie zes xd