Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid i patryk

juz nie moge . siedze i rycze....

Polecane posty

Gość dawid i patryk

dziewczyny juz wymiękam - jestem w 42! tyg. ciąży. To moja druga ciąża , pierwszy syn urodził sie tydzien po terminie. Myślałam ze teraz bedzie inaczej....pierwszy termin z usg miałam na 13! sierp. drugi z OM na 21. Jutro mam sie zgłosic do szpitala na test z oksy... Myślałam ze przy drugim dzidziusiu pójdzie szybciej... czekam juz 3 tygodnie...liczyłam ze moze jeszcze coś w ten weekend sie wydarzy a tu nic. Cisza. Zupełana cisza. Skurczy zero:( marze o bólach porodowych....

Gość dawid i patryk
najlepsze jest to ze wiem dokładnie ze dziecko zostało poczęte 28 listopada, wiec juz powinien być z nami...ehhhh patryk wyłaź!!!

Gość mama wiki..
HEJ MAMUŚKA:)GŁOWA DO GÓRY I TO SZYBKO..PŁACZEM NIC NIE POLEPSZYSZ,U MNIE GDYBY W CIĄGU 5 MIN.NIE ODESZŁY WODY TO NIE WIEDZIAŁA BYM ŻE RODZE:)ZERO BÓLI:)W KAŻDEJ CHWILI MOŻE CIE ZŁAPAĆ,MALUSZEK PRZYJDZIE NA ŚWIAT I PIERWSZE CO ZOBACZY TO ZARYCZANĄ MAMUŚKĘ????????????/:)

Gość byle do przodu :)))
zrelaksuj się i pij malinową herbatkę (u mnie to się sprawdzilo)

Gość dorota0280
hmm...moze małe co nie co z mężem;)? u mnie podziałało:)

Gość ee no bez przesady
jezu.ja to bym sie cieszyla ze to cieprienie i nieprzekimane noce dioiero PRZEDE MNA!

Gość dawid i patryk
okna umyte, z mężem przytulamy sie codziennie...nic na mnie działa...

Gość mama wiki..
JAE TO MOŻE JESZCZE POCZEKAJ SPOKOJNIE,TYLKO BEZ STRESU MI TU:)A JA Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAM NA WIADOMOŚCI O SYNALKU:)

eee głowka do góry :) :) kochana.... ja moja druga ciaże miałam zagrożoną -- od 6 tygodnia , a potem groził mi przedwczesny poród ... ale moje dziecko wyszło dopiero 5 dni po terminie..wiesz jak ja chcialam mojego zbója małewgo zobaczyć ?? a Ona prawie ze bezboleśnie wyszła ;) bóle zaczelam czuc dopiero na 7-8cm

Gość dawid i patryk
dzieki laski za słowa otuchy....jakoś wytrzymam do jutra i może coś w tym szpitalu sie ruszy.... teraz ide do kina.musze choc na chwile przestać myślec o gtym wszystkim... jeszcze raz wielkie dzieki za mkiły odzew