Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paper angel

Kafeteria to forum sfrustrowanych popierdoleńców

Polecane posty

Gość paper angel

Weszłam tu kilka razy, gdy potrzebowałam opinii na kilka tematów, zależało mina różnych opiniach-co dostałam w zamian: wyzwiska, zyczenia śmierci dla mnie i mojego dziecka, stałą krytykę, nawet gdy ewidentnie temat wzbudzał pozytywne emocje. Kafeteria to śmieciowisko,na którym wypowiadaja sie popierdoleńcy, debile, bezpłodne sfrustrowane ździrki, mohery, pseudokatolicy itp. Proponuję uruchomienie opcji zakazu dostępu ludziom głoszącym obraźliwe i rażąco chamskie wypowiedzi. Dziękuję za uwagę.

Gość ja lubię kafeterię za łatwośc
komunikacji - posty ukazują się po sekundzie, nie są rozstrzelone idiotycznymi tabelkami, jak w standardowym interfejsie forów internetowych i nie trzeba się logować, pamiętać niku itp. W innym razie na pewno bym tu nie siedziała :)

Gość diabliskoooo
jak zadajesz pojebane tematy typu czemu FranuŚ mnie zdradza ? albo dlaczego dziecko nie moze sie wysrać ? to jadą po tobie jak po szmacie bo ich to bawi z nudów zapewne jak pytają panny o puchate smycze do ''joreczka '' to sama mieszam je z błotem te puste tępe kretynki

Gość fddgdfgdf
jak ci sie niepodoba to spadowa

Gość mam tu dwa czarne nicki
za kilka dni zacznie sie szkola wiec gimgowno stad pojdzie i poziom sie podniesie

Gość szafalov und sebian81
Bo Twój dzieciak to głupi bachor! Rację chłopaki z tego foruma mają albo nieródki zazdrosne!

Gość Soundsofforest
Popieram autorkę. Niektórzy przesadzają. Moderatorze, wróć już z tych wakacji !

"Popie**oleńcy, debile, bezpłodne sfrustrowane ździrki, mohery, pseudokatolicy " nieprawda, nie zaliczam się do żadnej grupy:) to o co chcesz spytać?:p

Gość brzydal .......
kto jest bardziej popaprany ten co sobie jaja robi czy ten co upublicznia swoje życie prywatne na forum