Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slawomir.samotny

Okres przed miesiączką - jakie są objawy ?

Polecane posty

Słyszałem, że wiele kobiet przechodzi przykre dolegliwości związane z okresem poprzedzającym miesiączkę. Chciałbym zapytać jakie dolegliwości są najgorsze ? I jak można pomóc kobiecie w tym trudnym okresie ? Pytam czysto edukacyjnie ale może mi się ta wiedza przyda jeżeli zmienię stan z samotnego na nie-samotny. Pozdrawiam

Gość tak wrzuć na nk
najlepiej nie wkurwiać takowej kobiety, co do reszty - niestety bólu nie zabierzesz:D

Gość najgorsze przed okresem
jest: okropny ból piersi (lepiej ich nie dotykać wtedy, bo są wieeelkie i napuchnięte i bolą), kłująco-wk***iający ból w podbrzuszu, no i wkurzenie na cały świat=zmiana nastrojów (ja np. w jednej chwili potrafię się śmiać, by dosłownie 2 minuty póxniej wyć jak kojot z nieznanych przyczyn, npo. ze świat jest taki a taki :-D to już można kwalifikować pod chorobę psychiczną :-D

Gość sławomirze - to boli
tak po prostu i nie ma większego związku z płcią - jak faceta coś boli to też ma gorszy humor, prawda? Jak możesz pomóc - biec do apteki po mocne prochy przeciwbólowe.

wzburzone gazy, napiety bolacy wystajacy brzuch, cyce jak balony,zachcianki, wzmozony apetyt, zmeczenie, humory,kropne sampoczucie fuj......nienawidze