Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa

nienawidzę mojej kuzynki

Polecane posty

Gość LenKonopieKwiat
Tak na prawde to wina lezy nie po stronie kuzynki, a raczej po stronie rodziny. Ja tez mam taka durna rodzinke. Teraz jestem dorosla kobieta, ale wyrzadzili mi takim gadaniem sporo krzywdy. U mnie nie chodzilo o kuzynke, ale o siostre. Ona byla ta ladna, dobra i wygadana, a ja bylam Kopciuszkiem. Dopiero teraz, w doroslym zyciu sie wyemancypowalam. Juz mnie nie obchodzi takie gadanie. A najgorsze jest chyba, ze wmawia sie kobietom, ze najwazniejsza w zyciu jest uroda. Co za bzdura.

Gość LenKonopieKwiat
Autorko, co bys nie zrobila - ten typ urody jest uwazany w dzisiejszym swiecie za ideal :) I mozesz sie dwoic i troi - nie zmienisz tego. A kuzynce nie "wygarniaj", bo przegrasz, jestem tego pewna. Wyjdziesz na zazdrosnice. Przestan sie nia zajmowac i z nia porownywac, wzmocnij swoje poczucie wlasnej wartosci - to jedyna metoda...

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa
nawet moj chłopak jej mówił komplementy.. no zalamałam się w tym momencie.. już nigdy nie dopuszcze do tego żeby sie razem spotkali

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa
bo z facetami to nigdy nie wiadomo ktory na takiego plastika poleci..a ona to jeszcze ma taki ,,kokietujacy" styl bycia...

Gość Soundsofforest
A wasza rodzina z miasta czy ze wsi ? Bo moja w większości z wioski, a uważa się nie wiem za kogo. Ja też mam swoje życie, studiuję, rozwijam swoje zainteresowania, ale zawsze jak jadę na wieś, to przypomina się ta tleniona małpa. Mnie tam chwalą, ale przynajmniej za to, że się dobrze uczę i jestem dobrze wychowana, a nie za blond kłaki.

Gość Soundsofforest
Dodam jeszcze, że ona jest strasznie świętojebliwa, co niedzielę w kościele pierwsza ławka, na pielgrzymki jeździ, a swoje po kątach robi.

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa
a nasza cześciowo z wioski cześciowo z miasta ,ale takiego sredniej wielkości.. on jest z naszego miasta wlaśnie ale studiuje w duzym mieście zresztą jak i ja więc ma się za niewiadomo kogo

Gość Alka, wrzuć na luuuuz
Jakaś ty zazdrosna... Gdybyś nie była, to zajęłabyś się swoim życiem, zadbałabyś o siebie, żeby to ciebie chwalili, a nie zakładała durnowate tematy, w których wylewasz swoją zółć. Żal mi ciebie. A chłopak niech ucieka jak najszybciej, chciał być miły dla twojej kuzynki i dostał za to ochrzan...

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa
ja tam wolę mu dać ochrzan z 2 razy jej mowil ,że jest ładna bo z facetami to nie wiadomo nigdy. faceci nie mówia dziewczynie ,że jest ładna bo chca byc mili..

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa
i jeszcze jej faceci zwykle są nieźle starsi od niej np o 10 lat... nie zdziwiłabym sie wcale jakby się okazalo ,że ma sponsora.,

Gość alkaaaaaaaaaaaaaaa
ja o siebie dbam itd, ale nie jestem plastikiem i przegrywam dlatego...

Gość lilitka21
a co ona studiuje? ze tak ją chwala?

Gość Kuzynka człowiek bez serca

Ja też nienawidzę swojej kuzynki za jej podłość, plotki,że przyczyniła się do śmierci mojej Ukochanej Babci. Jak wyprowadziła się z domu rodziców, nawet tam nie przyjeżdżała,wypisywała bzdury do Babci typu że jej matka A córka Babci chleje wódę, że skakała z mostu do rzeki itp jak można być tak pustym i durnym czlowiekiem i wypisywać takie bzdury do schorowanej Babci Mało tego kiedyś w rzecze utopiła psa w neseserze, jest świadkiem jochowym, na Facebooku dodaje swoje poprzerabiane zdjęcia,  bo jest taka brzydka, co trzeba mieć w tej durnej głowie żeby robić takie rzeczy....

Gość nice

Ahaha całe szczęście moje kuzynki są spoko 🙂 

Gość Paweł

Moja kuzynka też tępa dzida taka sama ...ka jochowa jak i twoja współczuję Ci bardzo. Mało tego potrafiła skłócić cała rodzinę z każdej strony, plotki obmawianie wyśmiewanie to jej żywioł, pusta ...ka. Nie ma faceta, dzieci , nic ,jak już jakiegoś uda jej się upolować,  pozna ją i jej piorytety to ucieka  od niej w siną dal .Myśli że jak pracuje za granicą to jest kimś lepszym, poczwara jedna, Takie ...ki powinno się wystrzelać w kosmos, bez możliwości powrotu na ziemię,  nic z siebie nie dają,  tylko szkodzą innym ludziom.Wpakowala się w tych jochowców i całkiem jej odbiło,  odwróciła się od wszystkich i jeszcze mąciwoda, wygadłuje głupoty na bliższą i dalszą rodzinę Że potrafi spojrzeć na siebie w lustrze, i mie czuje do siebie totalnego obrzydzenia