Gość _________________ aneta Napisano Sierpień 30, 2010 bele de jour od razu wiedzialam,ze nie masz bladego pojecia o czym piszesz to po co do kurwy nedzy zabierasz glos prymitywie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 heh prymitywa widzisz w lustrze. Tylko takie jak ty potrafia wyciagac lapska po to po co nie powinny. Na szczescie nie musze sie obracac w takim towarzystwie, ktore za 1p wydrapaloby oczy. Wstyd by mi bylo brac kase za pomoc w znalezieniu pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _________________ aneta Napisano Sierpień 30, 2010 juz sie tak nie wkurzaj,bo bedziesz miala ryj jak przestarzale jabluszko i nawet na zmywak cie nie wezma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ten co weźmie za darmo Napisano Sierpień 30, 2010 Nie doceni. Cyk walenty na bok sentymenty- jak to mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 hahahaha cienko sie starasz dziecko. Poki co mam z ciebie niezly polew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _________________ aneta Napisano Sierpień 30, 2010 moglabym dokladnie to samo napisac o tobie ;) zanim skonczymy ta bezproduktywna wymiane postow,powiedz mi jeszcze - ile wyciagasz na flacie za godz. ? ile bierzesz z polykiem i czy naprawde czarni smierdza ? :) bo ten nick to chyba nie przypadkiem sobie obralas ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 twojego faceta nigdy nie bedzie na mnie stac. Musi sie zadowalac takim zerem jak ty. No ale bywa prawda?? Sa ksiezniczki i takie scierwa jak ty:) co sie babrza w cudzych gownach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _________________ aneta Napisano Sierpień 30, 2010 a wiec jednak dajesz dupy zenada szkoda mojego kompa na pisanie z takim scierwem jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 :o tiaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 nie bede komentowac twojej tepoty dziecko. Gimnazjum chociaz skonczylas?? Do sprzatania chyba starczy co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmgr Napisano Sierpień 30, 2010 bele de jour ty szmato!!!!!!!!!!!!!!kijem bym cię nie dotknął !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukejka egejn 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Oj, dziewczyny, zbaczyłyście z tematu. A wracając - moim zdaniem, tylko ostatni prymityw (polski prymityw) może sprzedać pracę komuś w potrzebie. Godne litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 hahaha smieszy mnie takie cos. Tylko polaczki sa tak zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiqendi 0 Napisano Sierpień 30, 2010 a mozecie mi wyjasnic za co mam niby placic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmgr Napisano Sierpień 30, 2010 szacun dla dziewczyn które sprzątają !!!!!!!!!!! ty jesteś żałosna !!!!!!!!!!!!!!! dawać dupy czarnuchom i jeszcze sie tym chwalić. co za ścierka !!!!!!!! pfu ! prosto w ryj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomijajac wszystko inne Napisano Sierpień 30, 2010 poprawnie powinno sie pisac belle de jour :P Niedouczona scier....tfu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 hehehehehe idiotki!!! Na lepsza prace was nie stac niedouczone kocmouchy. Przyjedzie taka do UK i mysli, ze jest nie wiadomo co. Ale zdania po angielsku nie potrafi sklecic. Heh babrajcie sie w cudzych gownach. Nie potraficie nawet wyczuc ironii. Tepe kretynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 30, 2010 i wiem idiotko ze poprawnie jest belle de jour. Ale kuzwa tak ciezko sie domyslic ze byl juz zarezerwowany dziwko za 2p?? Takie jak wy to moga mnie w dupe cmoknac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale holota Napisano Sierpień 30, 2010 W Stanch odsprzedawanie pracy to normalka i nikt sie na nikogo o to nie gniewa. Jak nie chcesz to nie kupuj i szukaj dalej i tyle. Tez ostatnio chcialam odkupic prace ale nie wyszlo, nie rozumiem waszego oburzenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)(:@@ Napisano Sierpień 31, 2010 Eh....Polki...oczywiscie jedna z druga musiala sie pozrec i wyszedl jad...:) wspolczoje waszym potomkom, bo takie wulgarne jedze za matki miec to wstyd Odsprzedawanie pracy jest NIELEGALNE! Znam dwie kobitki co wpadly, wiec uwazajcie i lepiej nie dawac ogloszen w gazetach itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onet.pl 0 Napisano Sierpień 31, 2010 bele de jour... Belle de jour - blogierka,której nick'iem, tak nieudolnie posłużyłaś się,jest dziewczyną ,która ma klase ... przez duże K,a blog przez nią prowadzony jest kwintesencją sztuki dziennikarskiej... - Ty nie dość,że tej klasy nie posiadasz,to Twoje wypowiedzi są po prostu godne pożałowania. Piękno i "dzikość" drzemie w każdej kobiecie,bez względu na rodzaj wykonywanej pracy i tylko to od niej zależy w jaki sposób je z siebie wydobędzie i czy zachowa przy tym "twarz". U Ciebie tej "twarzy" na podstawie tych paru postów... trudno szukać. Może więc nie warto kreować się na kogoś,komu z prostych i z góry wiadomych względów, nigdy nie dorównasz...(?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 31, 2010 onet jakiez to plytkie oceniac kogos po kilku wypowiedziach:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o Matko Droga Napisano Sierpień 31, 2010 ale prymitywne sprzeczki. Ja tez gardze ludzmi sprzedajacymi prace, a sam fakt, ze jest to nielegalne chyba cos nam podpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugabuga? Napisano Sierpień 31, 2010 "onet jakiez to plytkie oceniac kogos po kilku wypowiedziach" o zesz... :) a czytalas ty te swoje kilka wypowiedzi?? Bo sa prymitywne i wulgarne ( wszystkie!) to po czym cie maja ludzie oceniac? Wiocznie taka jestes , prostacka, i zeby sie wyslowic musisz uzywac wulgaryzmow ( innych slow nie znasz?) poprzeklina jak szewc i jeszcze bidulki nie mozna ocenic? Owszem, mozna. Twoja "kolezanke" od sprzeczki tez. Jestescie siebie warte:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 31, 2010 heh no coz skoro oceniasz ludzi po sprzeczce to wspolczuje. Mam dac po sobie jezdzic?? Wybacz ale nie. Poza tym heh to co o mnie mysla obce mi osoby, co wiecej osoby spotkane online, mam w glebokim powazaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***0 Napisano Sierpień 31, 2010 bele de jour w kolejnej odslonie tym razem jako: kwiatek bratek bratekJ :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3479085&start=0 31.08.2010] 18:34 [zgłoś do usunięcia] kwiatek bratek bratekJ Zgaduje ze wszyscy tutaj sie klocacy jak wiejskie baby ( jedna przez druga) sa dorosli? Zawsze mam polewke z waszej zawisci i zazdrosci... Jak nudne i bezsensowne musi byc wasze zycie ze wylewacie swoje gorzkie zale Poprosze o ciag dalszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 31, 2010 a ja rozumiem, ze ktos chce odsprzedac prace - najczesciej chodzi o sprzataczki ktore sa zatrudnione na wlasny rachunek i sie same rozliczaja. w uk mozna calkeim legalnie wykupic gotowy interes - za pewna kwote mozna stac sie wpsolwlascicielem firmy - otrzymuje sie wtedy przez jakis czas kontrakty wraz z ubezpieczeniem od zarobkow. wiec te odsprzedawanie pracy to cos na podobe ale w mniejszej skali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No moze i tak... Napisano Wrzesień 1, 2010 Ale szczerze, chcialoby sie zwyklej sprzatacce podpisywac kontrakty, rozliczac? Na ogol to one dzialaja na wlasna reke, Bo i kaski wiecej zarobia oczywscie taki sposob opisany powyzej jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Wrzesień 1, 2010 no sorry ale ten kwiatek bratek to niestety nie ja. Uzywam jednego czarnego nicka (heh i w tej chwili mam ubaw z kilku z was bo na innych topikach "dogadujemy" sie wrecz idealnie) i jednego pomaranczowego. Nie mam powodu zeby wymyslac nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Karolinka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Wyjasnijmy sobie cos Nalezy rozgraniczyc dwie kwestie: - czym innym jest pobieranie prowizji za zalatwienie pracy przez agencje i ta dzialalnosc jest NIELEGALNA ! -a czym innym jest odstapienie tzw.pakietu sprzatan ,przez osobe zarejestrowana jako self-employment i ta forma jest jak najbardziej ZGODNA z prawem "Odsprzedawanie" pracy nie zwiazane jest tylko i wyl. z wyjazdem,czesciej spowodowane jest rozwojem osobistym i zmiana formy zatrudnienia . Dziewczyny zaczynaja od "sprzatan", a w miedzyczasie szkola jezyk,koncza kursy i staraja sie w zyciu cos wiecej osiagnac, niz poprzestac na tym co w sumie nie wymaga wysilku intelektualnego i jakby nie mowic,prestizu nie przynosi - choc ujma tez nie jest. Sa rozne formy poszukiwania pracy dla osob,ktore sa w tarapatach finansowych: - mozna szukac jej samemu,poprzez ogloszenia w gazetach,necie - poprzez znajomych -w agencjach -roznoszenie ulotek po pryw.domach -samej chodzic po restauracjach,pub'ach itd. -w jobcentre ...oraz opcja dla wygodnych /leniwych/dysponujacych gotowka : -odkupienie gotowego " pakietu sprzatan". Wolny wybor ...od nas zalezy jaka droge obierzemy - prawda? W swietle powyzszego,ciezko jest mi zgodzic sie z tym,ze "odsprzedawanie" jest forma wyludzenia,"sciagania" od osob poszukujacych pracy.I raczej sklaniam sie ku temu,ze mozna oddac "owoce" swojej pracy rodzinie,lub przyjaciolom,ale komus obcemu... no nie wiem :O Pewnie zalezaloby od tego w jakiej sytuacji finansowej sama bym byla.... Cale szczescie,ze nie mam takich dylematow. A jak potrafia sie "odwdzieczyc" osoby,ktore otrzymaly pomoc od kogos calkiem obcego - to odrebny temat i moznaby napisac o tym ksiazke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach