Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DomkAaa

Rozczarowana..

Polecane posty

Gość DomkAaa

Doradźcie, jak mam się zachować? Wczoraj poszłam ze swoim chłopakiem na piwko, na działkę. Wypił chyba trochę za dużo. O 24 stwierdził, że nie jest w stanie mnie odprowadzić, bo czuje się źle. W efekcie musiałam iść sama, ciemną sobotnią nocą. Było mi bardzo przykro. Dostałam od niego w międzyczasie wiadomość z przeprosinami, żebym napisała do niego jak dojdę. Dzisiaj rano również napisał, że bardzo przeprasza. Mimo wszystko chcę z nim porozmawiać i .. zupełnie nie wiem co mogłabym mu powiedzieć, żeby zapobiec podobnym sytuacjom na przyszłość.

Gość fggfd
musisz dać mu szanse, mozliwe ze to bylo jednorazowe, gdyby to sie powtorzyło wtedy zaczelabym sie martwic na twoim miejscu, jednorazowy taki numer przymknela bym oko. nie mowie ze to bylo wporzadku ale kazdemu moglo sie zdarzyć. napisał ci sms z przeprosinami, to znaczy ze wie ze źle zrobił, niektore chłopy by cie całkiem olały a na marginesie, byłas tam z nim, nie mogłas kontrolowac troszke ile pije?

Gość DomkAaa
Wypił 4 piwa, ja 3. Znam go i wiem, że to nie jest dla niego zabójcza dawka :) Chyba miał gorszy dzień..

A taxi nie mógł wezwać? Ogólnie wybacz ale facet nieziemska cipa :( Zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Puścić podpitą kobietę samą w nocy to zachowanie które powinno dyskwalifikować faceta jako faceta nie ważne czy to twój facet czy tylko kolega czy nawet ktoś kogo właśnie poznałaś i wypiliście piwo. Przykład skutków takiego zachowania mamy niedawno w Sopocie. Nie wiem co się z facetami dzieje ja potrafiłem przez całe miasto drałować na butach po odprowadzeniu koleżanki nie było opcji żeby któraś nie została odprowadzona do domu!!!