Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..tam

haha niektóre dziewczyny są załosne ;]

Polecane posty

Gość ona..tam

witam ;D jestem płci damskiej od razu mówie :i mam19 lat D powiem wam, ze dziewczyny w dzisiejszych czasach nie mają swojego honoru i szacunku do siebie ;] no niektóre nie mają ;) poznałam kiedyś fajnego faceta nic tam głębszego między nami nie było chociaz ja chciała, zostalismy kolezanką kolegą i czasami rozmawiamy na gadu ';) on teraz ma dziewczyne , o której mi nic nie powiedzial ( dowiedziałam sie od osób trzecich) i jak on z nia siedzi to ze mną pisze tego tez nie wiedziałam ;p hahaha i sie dowiedziałam, ze ta panna chciała się ze mną bic hahaha bo ja jej chłopaka chce odbic lol ;] nie wiem moze ona mysli, ze mu tym zaimponuje hahahah ;p jak ja laski nawet nie znam ;] i śmiac mi z niej chce ;p inna sytuacja tez laska chciała się ze mną bic, bo jej chłopak kiedyś jak z nim kręcciłam zostawił mi komentarze pod zdj a ja mu ;p i ona juz sie wypytywała kto to itp ;] prosze Was dziewczyny , chłopcy nie są warci , zeby o nich walczyc jak lwica haha ;] dziekuje za uwage ;p

opisane przez Ciebie sytuacje pokazują, że mentalnie jesteś szczeniarą i wśród szczeniaków sie obracasz zastanów się, jaki poziom reprezenytują faceci, którzy są z dziewczynami, które reragują w ten sposów??? A jak by nie patrzeć Ty się tymi facetami interesujesz, a w każdym razie masz coś tam z nimi wspónego. I jak sama piszesz nie jest to odosobniona sytyuacja więc konkluzja brzmi - przyganiał kocioł garnkowi :P

Gość pomarancza kasowana
hahaha " ile ty masz lat dziecinko :)?

Gość ona..tam
własnie ja nie wiedziałam, ze on ma dziewczyne dowiedziałam się wczoraj ;) haha jak chciała sie o niego kłócic ;)

10:29 ona..tam witam ;D jestem płci damskiej od razu mówie :i mam19 lat D powiem wam, ze dziewczyny w dzisiejszych czasach nie mają swojego honoru i szacunku do siebie ;] no niektóre nie mają mówisz tez o sobie ?

Gość ohohohohoho
Masz rację niektóre dziewczyny są żałosne. Na czele z Tobą autorko :)

Gość 10101019nkiklokjk
wiem co masz na mysli autorko, lac sie o chlopa to ponizajace.

a swoja droga ta druga tez nie lepsza bić sie o chłopaka :O to sie nazywa poniżenie

Gość 10101019nkiklokjk
heh ktos chyba pomyslal o tym samym co ja:)

Gość 10101019nkiklokjk
mialam taka sytuacje kiedys, podobal mi sie chlopak, baaardzo i ja jemu, moze po 17 lat mielismy. i niestety ale podobal sie takze dziewczynie starszej o dwa lata. grozily mi, raz mnie uderzyla w twarz, nigdy tego nie zapomne, masakra, co za idiotka i to nie byla jego laska, po prostu taka malpa. co ja z nia przeszlam:( hehehe ale nigdy sie o niego nie lalam, dalam spokoj i kazalam mu spierdzielac.

Gość fdfgdgdrfht
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Mam 4 miesięcznego synka i każdy grosz się liczy tym bardziej że wychowuje małego sama i obecnie nie mam pracy. Proszę pomóżcie.

Znajoma sytuacja, nieraz tak miałam :D Dupeczki odwalają niezłą popisówe, a jak przyjdzie co do czego to srają po gaciach, odwracają wzrok albo udają że niewiedzą o co chodzi... Żałosne, żałosne ... ehh żałosne :/